Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Tilbakemelding på bloggInnlegg!

Dag Frogner

Supermedlem
Innholdet er greit nok det, men grammatikken er veldig dårlig.

Enten burde du kikke over et par ganger ekstra før du legger ut artikler, eller så burde du få noen andre til å gjøre det for deg, for det er utrolig slitsomt å lese det slik det står nå.

Det er også ganske irriterende med den pop-up saken du har når man fører musepekeren over "Facebook" i teksten.

Ellers er det også litt kjedelig at det mangler en "å" i tittelen og at du har et "?" på slutten.
 

Speca

Medlem
Bli vesentlig flinkere på hvordan skal bruke punktum, komma samt en og enn, så er du på vei.

"Bli medlem av Facebook Grupper Hvor man dele din bloggadresse, etter disse gruppene kom på facebook så har fått mange faste bloggerlesere, ikke nok med det men du får også enn unik mulighet og bli kjent med andre bloggere nå skal linke noen enn er svensk men blir du godkjent der får du masse lesere siden har enn del tusenmedlemmer."

Ovenstående er en setning. Forsøker du å få folk til å dø kvelningsdøden?
 

adeneo

Medlem
Om ikke annet så ranker du sikkert bra i Google på ord som er skrevet feil, for det er det nok av i alt du skriver, og det er jo en SEO teknikk det også :D

Dersom dette er noe du ønsker å bruke mye tid på, altså skrive innlegg og artikler, enten det er på nett eller på trykk, så burde du bli bedre på den grammatiske delen.

Nå er det jo slik at mange har skrive og lesevansker, men for å bli bedre på rettskrivningen er nok trikset bare å fortsette å skrive og lese, og særlig det siste er viktig da det å lese grammatisk korrekt Norsk etterhvert vil bedre din egen grammatikk.

En annen ting er at det ikke alltid er en god ide å skrive akkurat som man snakker, bruke "slang" i artikler og blogginnlegg osv.
Noen ganger kan det være riktig, men da må det gjøres bevisst for å gi et visst inntrykk, og ikke slik at blogposter ser mer ut som en SMS sendt av en trettenåring.

Jeg ville begynt med å bruke en nettleser som retter skrivefeil, og følge nøye med på de røde understrekningene, for dersom hele innlegget er understreket i rødt, og ikke bare noen få ord, så har du gjort noe galt.
For bloggen din ville jeg begynt å skrive innleggene i et program slik som MS Word, hvor du har funksjoner for retting av de fleste grammatikkfeil, strukturering av setninger, forslag til ord du har skrevet feil osv. da det etterhvert vil bedre ferdighetene dine dersom du følger med på feilene og er bevisst på å prøve å rette de opp.

Har du for eksempel et igjengående problem med et/ett, en/enn, vist/visst osv. så søk opp grammatikkreglene på nett, og les de grundig slik at du husker de.
Har selv slitt mye med akkurat de der, og når man selv er klar over problemet, så blir det nesten automatikk i at hver gang man skriver et/ett så dukker grammatikkregelen opp i bakhodet og det blir 'som regel' riktig, selv om det hender at man roter litt når det skrives litt for fort :rolleyes:

Noen skrivefeil er greit mener jeg, det er ikke slik at alle trenger å skrive perfekt på nettet, men slik det er nå vil nok mange umiddelbart oppfatte det du skriver som dårlig på grunn av grammatikken, selv om innholdet egentlig kan være bra i seg selv!

Dette er kun ment som konstruktiv kritikk, da å bedre rettskrivningen din vil være det absolutte beste du kan gjøre på det nåværende tidspunktet for å bedre kvaliteten på nettsidene dine.
 
Topp