Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Tips til tabell for sammenligning av kryptobørser?

Redmouse

New Member
Hei folkens.

Har noen tips til en plugin/tabell som fungerer bra for fremstilling av data? I dette tilfelle er det snakk om å sammenligne kryptobørser. Hvis ikke, kjenner noen en god utvikler som kan ta på seg et oppdrag?

Bør nevne at jeg allerede har en plugin som er bedre enn ren tablepress. Liker bare ikke at den mangler funksjon for å skjule omtaler, pluss struktureringen av data.

Ønsket er å vise frem 5-6 kryptobørser, med data om kurtasje, uttaksgebyr, antall markeder og så videre. Siden kjøres via Wordpress i Classic mode, så ingen Gutenberg involvert.
 

Redmouse

New Member
Bør kanskje nevne at det gjelder denne nettsiden. Eksisterende mal fungerer greit for å vise kryptobørser, men skulle gjerne hatt en nedtrekksmeny så det kan lenkes til omtaler for hver kryptobørs/megler, uten at leser klikker seg direkte inn. Tenker jeg kan enten få en designer til å endre på den som brukes nå, eller starte fra bunn.
 

Bjørnar

Gründer

Redmouse

New Member
Pass, jeg vet ikke hvordan du har tenkt det skal se ut, og hvor stor tabellen er tenkt å være med kolonner.

Men, har du sett på denne? https://wpdatatables.com/ Den virker lovende (men det gjør jo alt før man virkelig setter i gang å bruker det).

For ACF kan dette være et nyttig ekstraplugin: https://wordpress.org/plugins/advanced-custom-fields-table-field/
Hehe, sant det. Alt virker lovende før man begynner bruke det. Sjekket ut pluginen nå og synes den ser bra ut. Vil kreve mye CSS. Takk for tipset.
 
Topp