Kjapp og trygg hosting for Wordpress

tjene på annonser?

Tulla

Medlem
Jeg har lest litt rundt her om affiliate programmer, lenkestrategier. I dag leste jeg at det er mulig å ha annonser hvor jeg tjener på antall visninger.

På denne bloggen har jeg hatt 2456 unique visitors siden april iflg counterize for WP. Har brukt annonser fra google analytics, men det er jo ingen som klikker på dem.

Det gjelder bloggen i signaturen min. Den er international og kanskje litt nisjepreget. På en bra dag har jeg 50 unike innom, på en dårlig 9. Det er vel litt design, teknikk, dataprogrammering, spill, arkitektur, farger. Kort sagt alt some gjelder å lage en virtuell verden for verdens 3 største spill.

Det kan være litt vanskelig å vite hva jeg skal rette meg inn på, men hvor mye arbeid ligger det i å skaffe annonser hvor jeg tjener på antall som er innom?

Det krever jo masse forarbeid bare å lure 50 unike innom hver dag lizzm ... Er det realistisk å tjene litt penger på det?
 

metallian

Medlem
10-50besøk daglig burde gi et og annet klikk men ikke mange i uken...en annen ting er at annonsene dine nok er plassert feil, jeg har skrevet litt om annonseplassering , det kan du jo lese.

Tror kanskje du vil kunne tjene mer med målrettede aff.programmer mot temaet men konsentrer deg om å skrive innhold og øke trafikken først :)
 
Jeg ville satset på alt som har med spill å gjøre. Ser ingen reklame for Origin (ea store) eller noe annet spill relatert. Ingen annonsører ønsker å tape penger, du sier selv at ingen klikker på annonsene dine. Så hvorfor skulle noen ønske å vise seg på din side?
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Hva med å gjøre det litt annerledes? Lager du noe av dette selv, eller er det bare ting du kjøper? For hvis du lager det selv, så kan du jo selge det, akkurat som f.ex. TSR - The Sims Resource - Over 821,000 downloads for The Sims 3, 2 and 1

(PS: Jeg kjenner ikke videre til det spillet der i det hele tatt, jeg bare googla det kjapt, så hvis jeg har misforstått og det ikke er mulig blir jo saken en helt annen)
 

Tulla

Medlem
Her var det mye bra tips.

Jeg lager hus med innhold fra mange kanter, so jeg har copyright regler jeg må følge og det kan bli ganske komplisert. Hvis jeg begynner å lage møbler eller ting selv, så kunne jeg solgt det som "donationset". De er ofte ikke donation i det hele tatt.

Jeg poster jo selv på TSR, de velger jo selv hvem som skal få tjene penger på det. Dessuten så er holdningene innen miljøet veldig negativt til å ta betalt for innhold. Så jeg må nok prøve å få inn noe på annonser. Jeg skal lese litt om annonseplassering som metallian linket til. Adsense må hete noe, jeg har ikke kunnet bare fjerne navnet. Skal se om jeg kan komme opp med noe festlig. Origin og Electronic Arts er så utskjelt som mulig. EA er den eneste som lager noe i nærheten, antageligvis fordi de har "drept" alle potensielle konkurrenter. De lager drit, men det finnes ikke noe annet. De er monopolister på dette.

Jeg kan tenke meg at det ikke er enkelt.

Hva hvis jeg kaller annonsen et eller annet med "sponse meg" på engelsk? Jeg har jo ikke lov til å "be om klikk" leste jeg i vilkårene.
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Du kan bare se bort ifra å tjene noe penger i det hele tatt med så lite besøkende som du har for øyeblikket..

Om du skulle fått betalt for antall visninger, så snakker man vanligvis om en pris per 1000 visninger.. Om du har hatt 2400 unike siden april, og hadde fått betalt for visninger siden da, så hadde du vært heldig om du hadde klart å tjene 10-50 kr.. Med andre ord småpenger.

Du kan legge hele ideen om å tjene penger på siden på hyllen og heller fokusere i å lage en nettside som folk ønsker å besøke, og prøve å fokusere på å få flere besøkende..
 

Tulla

Medlem
zapotek: hadde tenkt å være litt lur jeg da med "liker du bloggen min? klikk da vel" Kan jeg si noe sånt? (do you like what you see? Please click)

Thomas: sette pris på det ærlige svaret, men jeg har ikke tenkt å gi opp. Jeg hadde jo 300 besøkende i en periode, men så skiftet jeg theme til et wootheme. Før det hadde jeg klager på at RSS'n ikke funket, så jeg tenkte at nå funker den så da kommer de bare når det er noe interessant?
 
Topp