Tv guide data?

En tråd i 'Produkter og verktøy' startet av clinton4, 11 Apr 2012.

 1. sigr12 New Member

  Innlegg:
  1
  Ser det er en stund siden denne trådene ble startet, men det virker som det er xmltv du leter etter? Jeg laster ned EPG feed herfra XMLTV service til ditt mediesenter, og det funker for alle norske kanaler..!
   
 2. spikre

  spikre peterhamre.no

  Innlegg:
  1.308
  Ditt første innlegg inneholder en link? ...kan det være du som står bak mo'n tro....
   
 3. nilsga Medlem

  Innlegg:
  162
  Vær obs på at XML-TV ofte baserer seg på scraping og er da mest sansynlig ulovlig å bruke til annet enn din egen bruk (og knapt nok da). Skal du lage en "lovlig" tjeneste må man nok gå rett mot kilden.
   
 4. TimeFor.TV New Member

  Innlegg:
  1
  TimeFor.TV (som overnevnte link refererer til) tilbyr en helt lovlig XMLTV-tjeneste. Vi får rådata fra Leverandør av EPG metadata til Europa, Midtøsten of Afrika - EPGs.com som vi distribuerer videre på helt lovlig vis, i motsetning til andre ulovlige grabbere og scraping.

  Vh. TimeFor.TV Norge
  TimeFor.TV | TV-guide for mer enn 1750 europeiske kanaler
   
 5. ChristianW Medlem

  Innlegg:
  32
  Hvis du ikke trenger 1750 kanaler, men vil ha alt gratis, så er som tidligere nevnt min kilde et alternativ (Index of /xmltv). Det er foreløpig _veldig_ rå data. Men alt er lovlig innhentet etter avtale fra hver av kildene, også der data ligger "åpent" tilgjengelig).

  Den norske grabberen i xmltv-pakka lager en ferdig xmltv-fil av data fra den kilden. Denne dataen er kun til privat bruk though.
   

Del denne siden