Kjapp og trygg hosting for Wordpress

tvinges til å bruke Get

NorHenrik

Medlem
Har et borettslag lov til å tvinge deg til å bruke en internettleverandør?

Get er en ustabil internettleverandør! så jeg vil bytte internettleverandør asap, men vårt borettslag har en avtale med get, så jeg kan ikke bytte internettleverandør :mad:

Hvilke lover finnes det for dette?
Har sendt inn mange klager til get og borettslaget.. men det skjer ingen ting
 

peterandrej

pensjonert moderator
Slikt kan endres av generalforsamlingen i borettslaget, der alle andelseiere har stemmerett. Frem et forslag, argumenter for det, så får du se hva flertallet sier.
 
Bor i borettslag nå med Canal Digital kabel-tv inkludert, kjøpt nytt rekkehus og flytter inn snart, fortsatt med Canal Digital inkludert, men en annen avtale og nå "gratis" internett (som dog må oppgraderes da det er den minste linjen som er inkludert i husleien). Personlig synes jeg uansett det er supert og er også fornøyd med Canal Digital, men det er da ikke noe problem å få seg ADSL gjennom hvilken leverandør man vil?

Eller gjør som peterandrej skrev og ta det opp, fullt mulig flere enn deg mener det samme.
 

peterandrej

pensjonert moderator
I vårt borettslag står alle fritt til å velge hvilken som helst leverandør i TILLEGG til CanalDigital, som vi betaler for gjennom husleia. Det er helt sikkert likt i ditt borettslag, så bare å kjøpe noe i tillegg til det du har.

Problem solved :)
 

Nutz

Med lem
Borettslaget har i de feste tilfeller klart å forhandle frem en god avtale kollektivt som gjør at sluttbruker får TV-signaler billigere.
Ingen av leieboerne er pålagt å ta internett og telefoni fra disse.
Borettslaget kan ha regler mot å ha paraboler og antenner plassert i hytt og pine, men dersom det ikke finnes slike regler, så er det fritt frem å dra ned signaler fra satelitter også.

Ikke umulig at GET kan tilby de beste forholdene for internett heller hos deg, da ikke Telenor har på alle steder gode nok linjer med sentraler som kan gi deg høy hastighet.

Dersom du har en overutviklet avsky for GET, så avslutt ditt individuelle forhold med GET, -sånn som kanalpakker, ekstra hastighet på nettet, IP-telefon. Og gjør som Peter sa.
Mulig du har en bindingstid du bør ta hensyn til.
Tvilsomt om du får vekk det lille tillegget i husleien.
 

Nutz

Med lem
Er det et stort borettslag, så kan det være for mange på samme kabel, siden Telenor ikke kan tilby noe i området så ligger all belastningen på GET's nett.

Veldig rart at Telenor ikke kan tilby ADSL i hele Norge nå. -Men de har jo gått over til å bli en ren finansinstitusjon som helst vil drive med oppkjøp av aksjer og krangle med russere.
 
Topp