Utbetalinger i NetBooster Affiliate

Hos Netbooster Affiliate betaler vi alltid i tide. Vi tilbyr utbetaling etter ca. 30 dager inkludert den gjeldende måneden, da med unntak av helger, ferier og sykdom. Dvs. at det som du for eksempel har tjent i November måned får du utbetalt i starten av Januar.

Vi utbetaler senest den 7. i hver måned med forbehold om 2–5 ekstra bankdager avhengig av hvilken bank du har. Vi har gjort det lettere for deg ved å utbetale via kredittnota, som betyr at du ikke behøver å sende oss en faktura ettersom alt foregår automatisk. Vi har en minimums utbetaling på 70 Euro. Hvis denne grensen ikke nås, overføres pengene til neste måneds utbetaling. For å gjøre utbetalinger til norsk konto behøver vi IBAN/SWIFT og et CVR/Personnummer. Dette for å sikre hvem vi utbetaler penger til. Opplysninger om IBAN/SWIFT finner du hos din bank/nettbank.

Kreditnota over utbetalinger lastes opp til vårt system og er tilgjengelig på din konto under 'Account Information'

Hvis du har et firma registrert i Norge, gjøres utbetalinger uten momsfratrekk da vi er en Danskregistrert virksomhet.
 
Sist redigert:
Kan jeg når som helst ta ut penger som er tjent for la oss si 3 måneder siden?

Hei Erlend,

Vi oppererer med fast utbetalingsdato - senest den 7. i hver måned. Du kan ikke ta ut penger etter ønske midt i en måned. Ut over dette arbeider vi med en Payment Threshold, altså en minimums utbetalingsgrense som kan justeres etter ønske. 70 euro er minimum.
 
Topp