Utbetalinger i NetBooster Affiliate

En tråd i 'NetBooster Affiliate' startet av NetBooster Affiliate, 28 Aug 2012.

 1. NetBooster Affiliate Medlem

  Innlegg:
  137
  Hos Netbooster Affiliate betaler vi alltid i tide. Vi tilbyr utbetaling etter ca. 30 dager inkludert den gjeldende måneden, da med unntak av helger, ferier og sykdom. Dvs. at det som du for eksempel har tjent i November måned får du utbetalt i starten av Januar.

  Vi utbetaler senest den 7. i hver måned med forbehold om 2–5 ekstra bankdager avhengig av hvilken bank du har. Vi har gjort det lettere for deg ved å utbetale via kredittnota, som betyr at du ikke behøver å sende oss en faktura ettersom alt foregår automatisk. Vi har en minimums utbetaling på 70 Euro. Hvis denne grensen ikke nås, overføres pengene til neste måneds utbetaling. For å gjøre utbetalinger til norsk konto behøver vi IBAN/SWIFT og et CVR/Personnummer. Dette for å sikre hvem vi utbetaler penger til. Opplysninger om IBAN/SWIFT finner du hos din bank/nettbank.

  Kreditnota over utbetalinger lastes opp til vårt system og er tilgjengelig på din konto under 'Account Information'

  Hvis du har et firma registrert i Norge, gjøres utbetalinger uten momsfratrekk da vi er en Danskregistrert virksomhet.
   
  Sist redigert: 28 Aug 2012
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.956
  Kan du forklare hva "uten momsfratrekk" innebærer?
   
 3. Erlend Medlem

  Innlegg:
  1.967
  Kan jeg når som helst ta ut penger som er tjent for la oss si 3 måneder siden?
   
 4. NetBooster Affiliate Medlem

  Innlegg:
  137
  Handel mellom virksomheter i henholdsvis Norge og Danmark innenfor affiliate er ikke momspliktig da det er en elektronisk tjeneste. Hvis man har ytterligere spørsmål til dette, kan det sendes til simen.lorntzsen@netbooster.com
   
 5. NetBooster Affiliate Medlem

  Innlegg:
  137
  Hei Erlend,

  Vi oppererer med fast utbetalingsdato - senest den 7. i hver måned. Du kan ikke ta ut penger etter ønske midt i en måned. Ut over dette arbeider vi med en Payment Threshold, altså en minimums utbetalingsgrense som kan justeres etter ønske. 70 euro er minimum.
   

Del denne siden