Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Veletablert Nettbutikk(domene + løsning + varelager) V.S.

codegen

New Member
Godt etablert nettbutikk vurderes solgt.
- Etablert i 2011
- God ranking hos Google
- Stor kundebase
- Godt rykte
- Fjordårets omsetning ender i overkant av 600000(+MVA) med ca. 100000 i overskudd i form av økt lagerverdi

Nettbutikken har blitt drevet gjennom enkeltmannsforetak - så en bedrift følger ikke med på kjøpet. Ingen problemmer og drive nettbutikken med enkeltmannsforetak. Nettbutikken er i drift og vil ikke bli stengt av uansett om det blir ett eventuelt salg eller ei.

Selger i hovedsak LED Produkter og relatert tilbehør, men det finnes også flere tusen produkter innen lyd & bilde, samt installasjons elektronikk på nettbutikken. Varelager med en utsalgsverdi på omlag 350000 medfølger. Garantiansvar følger med nettbutikk og ny eier, kontakt informasjon til alle leverandører(Med unntak av ett merke som jeg beholder rettigheterne til), kortbetalingsfunksjoner med følger (ny eier må opprette avtale med selskap for dette, evt. kan vi se på en videreføring om mulig).

Dette følger med:
- Komplett og ferdig nettbutikkløsning (koster i snitt ca. 2000,- i måneden i diverse lisenser)
- Domene
- Server kan overføres om ønskelig(koster rundt 800,- i måneden og er optimalisert for nettbutikken. ANBEFALES!)
- Varelager med en innkjøpsverdi på omtrent 130000
- Facebook side med over 5100 følgere.


Her har du muligheten for å kjøpe deg en spennende og lukrativ hobby, som kan bli ditt levebrød hvis du setter sjela i det. Nettbutikken selges da det skal fokuseres mer på grossistbiten på ett spesifikt merke og mindre på detaljistleddet.

Prisant. rundt 450000 (+mva på varelager verdien)

Ta gjerne kontakt på PM her eller via kontakinformasjon på FINN kode: 54839325
 

Vedlegg

  • renelno.jpg
    renelno.jpg
    203,9 KB · Sett: 56

alterego

Medlem
At @codegen blir grossist av et av merkene, betyr vel bare at ny eier av nettbutikk kan fortsette å selge dette merket, men må kjøpe det av grossist?

Altså en mellommann som skal ha en fortjeneste for jobben med import og distribusjon, som da betyr lavere fortjeneste for disse produktene for den nye eieren.

Det viktige spørsmålet for ny eier blir da hva den nye innkjøpsprisen blir og om det blir mulig å fortsette med samme utsalgspris, slik at salgsvolumet/omsetningen kan opprettholdes.
 

codegen

New Member
Er ikke så ofte innom her. Dette merket står for omtrent 9% av omsetningen i fjord - Men det er under vurdering og evt. selge med dette også, er rett og slett ikke sikker. Har litt for liten tid til og drive dette - kun vært drevet på hobby basis. Send epost på cod3gen gmail.com eller via tlf som finnes på oppgitt finnkode.
 
Topp