Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Vet dere at Orville Media aldri har fratrekk på leads?

Orvbruker

Medlem
Alle publishere vet (eller burde vite) at kunder/annonsører alltid har en viss fratrekksprosent på leads, som også blir oppgitt i de fleste aff.nettverk. En hver publisher kan være uheldig og samle inn leads som kunden ikke vil godta/betale for (uansett hvor dyktig du er), som betyr; leads trekkes automatisk fra din konto, altså din inntjening. Det er faktisk vanlig med opp til 40% fratrekk, noen annonsører har også langt mer.

Vi gjør det derfor på en litt annen måte, og det vil jeg gjerne gjøre dere mer oppmerksomme på. Samler du inn 100 leads via oss og kunden kun vil akseptere 60 av dem, får du fortsatt beholde 100% av inntjeningen din. Som vil si; det vil aldri bli ditt problem at kunden vår ikke godkjenner det du har arbeidet for.

I tillegg vil dere hos oss alltid få utbetaling til tiden - med garanti. Utbetaling skjer mellom 15.-20. hver måned, og det har aldri på noe tidspunkt skjedd at vi ikke har betalt alle publishere i dette korte tidsrommet.


P.S. Ja, google sier vi er "kriminelle" eller noe (vet nemlig den kommer). Det har imidlertid aldri blitt ført noe rettsak mot oss, de fleste anklager er trukket tilbake fordi vi har fulgt loven, de publisherne som "spammet" har fått advarsel og/eller blitt kasta ut av nettverket vårt (hvis noen lurte så har jeg sjekka dette grundig på bakgrunn av tidligere kommentarer fra noen av medlemmene her). Men dere vet, alt som er på nett, blir på nett... Vi jobber dog sammen med google nå for å prøve å få bukt med de mest uheldige artiklene og anklagene. Så, mange takk til alle dere som kom med kritiske tilbakemeldinger her for noe tid siden :) Det har gjort oss bevisste på at uholdbare anklager faktisk har mye mer å si enn vi trodde.


- Oda :)
 
Topp