Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Vi søker ung person i Bergen som kan webutvikling og drift webbutikk

JRH

New Member
Printer Norge har sin forretningside innen kopi/print med et bredt utvalg av produkter og tjenester herunder.

Printer Norge skal i 2015 satse videre på webutvikling og ”profesjonalisering” av denne.

Printer Norge AS søker en ung og ærgjerrig person som ønsker å bygge seg en karriere innen webutvikling og -drift. Vi skal videreutvikle våre domener rent-a-printer, printerdeler, printerteknisk og printernorge.com.

Vi har over fler år bygget vår virksomhet gjennom våre websider, SOE, e-post og Google Adword. I tillegg telefonsalg og kundebesøk. Vi har også et nettverk med over 30 serviceteknikere i Norge med kompetanse innen vårt forretningsområde. Printer Norge og moderselskap omsetter til sammen for over 50mill.

Rette vedkommende vil være en del av team som jobber mot felles mål. Vi forutsetter at rette vedkommende allerede har kompetanse som er relevant innen webutvikling og –drift. Enten selvlært eller ved utdanning.

Vedkommende må selv ”skape” sin egen stilling gjennom å vise til nødvendig resultater gjennom det arbeid som gjøres innen utvikling og drift av websider. Rette person vil jobbe sammen med markedssjef.

Printer Norge har i dag en forretningside som fungerer, produkter og tjenester som selger og en organisasjon som gjennomfører serviceløftet overfor vår kunder. Vi trenger derfor en person på laget som ønsker å være med.

Arbeidssted er i Bergen.

Ta kontakt med Jan Rune Hopland jrh@printernorge.no/98254045
 
Topp