Viktig ved salg av nettsteder - mÅ leses

Tonny Kluften

Administrator
Når man oppretter en tråd for salg av et nettsted må man legge med en del relevant og nyttig info om nettstedet.

Noen punkter å ha i bakhodet når du oppretter tråden:

  • Inkluder en epost du kan kontaktes på, da ikke alle foretrekker å sende PM.
  • Husk en lenke til nettsiden som er til salgs. Om du ikke ønsker å publisere den offentlig, bør du i det minste opplyse om hvilken kategori nettstedet hører under.
  • Spar både deg selv og de som leser tråden din - gi et hint om hvor stor lommebok man bør ha for å kjøpe nettstedet.

Hvis du som selger ikke vil gi fra deg relevant informasjon som kjøper ønsker, enten i tråden eller på PM/epost, må du regne med at tråden blir stengt.

Videre vil kommentarer som ikke regnes for relevante bli slettet. Spørsmål om nettsted og salg er positivt, men ikke forvent at selger svarer i tråden hvis han regner svaret for konfidensielt.

Som selger må du også huske på at webforumets medlemmer og brukere er langt over gjennomsnittet kjent med internett og forsøk på å omgå eller skjule noe i forbindelse med et salg vil bli avslørt.

Eksempel på tråd som blir slettet:
Nettsted selges. Send PM for mere info.


Eksempel på bra tekst:

Selger et bil-relatert nettsted.

Nettstedet har vært i drift over flere år og er drevet av meg alene. Utgiftene for nettstedet strekker seg til domene, hosting og årlig lisens på vbulletin. Designet på nettsiden er unikt og hadde en innkjøpspris på 15.000 kroner.

Arbeidsmengden med dette nettstedet er ca 5 timer i uken. Inntekten de siste 12 mnd har variert fra 8000 til 15000 per måned, avhengig av sesong. Inntekten kommer hovedsakelig fra Adsense og andre affiliateavtaler gjennom Euroads og Tradedoubler. Det har ikke blitt brukt penger på markedsføring.

Kjøpssummen bør tilsvare minst 10 måneders gjennomsnittelig inntekt.
 
Sist redigert:
Topp