Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Visma kjøper Mystore

Tonny Kluften

Administrator
Gratulerer til Yngve Larsen, får forhåpentligvis god valuta for knallhardt arbeide han har lagt ned i MyStore, det er han vel unt, han har drevet med det lenge og gjort veldig mye riktig. :) https://netthandel.no/mystore-visma/

Men da blir det etterhvert slutt på god kundeservice. Når Visma i god tradisjon tvinger ned lønningene til de ansatte så slutter folk og mindre motiverte folk kommer inn på supportsiden. Og etterhvert så slutter vel Visma å utvikle Mystore slik at de tvinger folk over på sin egen plattform. Det er slik de gjør ting.
 
Sist redigert:

Bjørn

Domenespekulant
Høres ikke bra ut.. Mystore har allerede lagt på prisene ganske mye, og nå blir vel alt enda dyrere, og som du sier blir vel kundeservicen dårligere... :-(
 

Yngve Larsen

E-commerce ekspert
Hei Tonny og takk for sist!

Det stemmer at at Mystore.no er solgt til Visma

At Visma har tradisjon med å sette ned lønningene var nytt for meg, velger å ikke spørre hva du baserer uttalelsen på.

Menneskene bak vil nok forbi det samme. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som lever opp til forventningene i markedet.

Som en del av Visma er målet å akselerere utviklingen av innovative løsninger.
Mystore.no sine løsninger kompletterer Visma sin portefølje som om ikke per i dag har satset spesielt på netthandel, noe som vil komme Visma og våre kunder tilgode.

Visma har så langt i år kjøpt opp Mystore.no og Trollweb, to ledende ehandelsaktører i Norge som kompletterer hverandre ved å kunne levere gode løsninger både til SMB markedet og større ehandelsbedrifter.

For oss er dette startet på noe nytt og større, ikke slutten.


Yngve Larsen
Grunder hos Mystore.no og bruker nummer 2 på Webforumet.
 
Først TrollWeb, så MyStore. Visma er på oppkjøpstur. Lurer på om de skal kjøpe noe mer?
 
Topp