Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Webdesign kurs/utdannelse

Bjørn

Domenespekulant
Er det noen som har tatt dette kurset eller vurderer det? NITH Webdesign 1

Noen som har gått på NITH og kan anbefale de?

Noen som kjenner til andre kurs/utdannelse innen webdesign på Østlandet?
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Akkurat det kurset der kjenner jeg ikke til, men innholdet ser jo veldig likt ut som det man finner gratis i en billion tutorials på nett, f.ex. (norskeide/drevne) W3Schools Online Web Tutorials.

Kan godt hende at Lynda.com har noe liknende også, i såfall tror jeg det kan anbefales sterkt og er godt verdt pengene, har bare testa noen få lynda-videoer, men de har vært veldig veldig bra.

Det du evt ikke finner info om på en av de to sidene tror jeg nok du kan få hjelp til f.ex. her på 1-2-3.

Fordelen med kurs er jo at du har litt mer konkrete personer du kan spørre om hjelp, men... vel, en litt "godt voksen" dame som jobber med diverse design og har plass på samme kontorfellesskap som meg, tok et eller annet sånt kurs i våres, fordi hun syns det var veldig dumt å ikke kunne tilby kundene sine å lage websider også. Tror hun endte opp med å spørre meg like mye som veilederen på kurset, så jeg er litt skeptisk til den reelle verdien av de kursene der. Hun var ihvertfall ikke i nærheten av å kunne gjøre dette for andre på et profesjonelt nivå etter det kurset.
 
J

Jiberish

Guest
Jeg har tatt en bachelor på NITH og det er en grei høyskole det. Det er en "betal" skole så du får litt mere oppmerksomhet fra lærere osv. enn det du f.eks. får på Universitet.

Kurset du lenker opp til kan jeg ikke si noe om, men lærerne jeg var innom var flinke.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Tror hun endte opp med å spørre meg like mye som veilederen på kurset, så jeg er litt skeptisk til den reelle verdien av de kursene der. Hun var ihvertfall ikke i nærheten av å kunne gjøre dette for andre på et profesjonelt nivå etter det kurset.

Dømt etter kursbeskrivelsen og innholdet som skisseres opp blir dette helt grunnleggende A-B-C, på lik linje med "Lær å åpne Word sammen med andre godt voksne" eller Datakortet, som man jo også kaller det.

Etter det kurset der har du helt sikkert fått en innføring i den store verden vi kaller webutvikling, men du - gitt at du kun kan det du får lært på kurset - vil jo ikke være i nærheten av å kunne tilby noen tjenester til andre. Det der blir faktisk "for" grunnleggende, og jeg ser ikke helt verdien.

Med mindre du er i gruppen "godt voksen" da selvsagt :)
 

Nutz

Med lem
.. mener vi hadde seksualundervisning i grunnskolen, -ble nok ikke noen superelsker av det.

Der er som ellers, så må det øves, øves, feiles og prøves! -Hvis man skal bli god! ;)
 

hohohoo

Medlem
Se der ja, en kjapp titt på w3Schools og jeg skjønte hva CSS er, men ikke be meg lage noe :) Men siden er lagret under favoritter.

Det sitatet på siden fra William av Ockham er jaggu noe av det beste jeg har lest på lenge.
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Har også tatt en bachlor på NITH. men før de begynnte med mer spesifikke kurs som det her.

NTH er absolutt en bra skole å gå på, men kurset du linker til virker veldig basic.
 

Gaasehud

Medlem
Et kurs i "webdesign" – og ikke mer spesifikt enn dét – er nok ikke noe som gjør deg til verdens beste webdesigner, naturlig nok. Men alikevel synes jeg du skal ta det hvis du har lyst å komme i gang, og kanskje synes det er litt vanskelig å finne ut hva du skal starte med. Jeg tror det beste er å lære slikt selv, men kanskje kurset orienterer deg litt, samt gir deg blod på tann.

For da trenger du jo ikke noe mer enn litt(/mye) tid, Internett og kaffe. :) Lykke til!
 
Topp