Webforumet.no fyller 1 år i dag!

En tråd i 'Nytt fra WF' startet av Kenneth Dreyer, 18 Jan 2008.

 1. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  I dag er Webforumet.no 1 år gammel. I dette året som har gått har mye skjedd. Jeg vet om ansettelser som har blitt gjort, firmaer som har blitt startet og mangle handler og penger har blitt omsatt pga av forumet.

  Jeg har selv også fått massevis av forretningskontakter og fått nye venner, både over internett og i det virkelige liv. Forumet har også gitt meg nye forretningspartnere, gitt meg hjelp til stort sett alt jeg har lurt på og underholdt meg når jeg ikke har orket å jobbe.

  I denne posten ønsker jeg å høre fra dere brukerene hva dere føler at Webforumet har gjort for dere?
   
  sKrud liker dette.
 2. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Hva skal en si til det........ webforumet har vært en virkelig tidstyv! Og, det betyr vel at det er en del interessante ting her inne. Både av bidragsytere og temaer.
  Det positive er jo når man faktisk klarer å dra med seg flere parter - slik som Mats fra TD er her inne.... Skulle gjerne sett at flere aktører som var identifiserbare var her inne slik at man kunne relatere topics til hva som faktisk er oppnådd i den "virkelige verden".

  Konklusjon: Webforumet er en positiv ressurs som jeg håper lever videre og utvikler seg i tiden fremover. Gratulerer med et godt gjennomført første år Kenneth og alle bidragsytere!
   
 3. i-net

  i-net Medlem

  Innlegg:
  791
  Er bare å gratulere. Veldig fornøyd med dette forumet må jeg si. Er et skyhøyt kompetansenivå her på mange forskjellig områder. For meg er dette forumet det viktigste norske forumet for å få svar på det jeg lurer på. Synes helt klart at forumet har et annet fokus enn de andre norske forum. Ser på webforumet som den norske varianten av dP, og det er bare positivt synes jeg. Bare å forsette den positive utviklingen.
   
 4. srm Medlem

  Innlegg:
  65
  Gratulerer med ettårsdagen!

  Misforstå meg rett: Webforumet.no er nærmere det typiske hjemmekontoret enn de kapitalsterke bedriftene. Vi får håpe de to nærmer seg hverandre i fremtiden. Eller sagt på en annen måte: Vi får håpe at flere profesjonelle (les: vanlig heltidsansatte) innen reklame og media joiner etter hvert. :)
   
 5. Thomas Pedersen

  Thomas Pedersen Pornogründer

  Innlegg:
  632
  Nice. Grattis!
   
 6. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Egentlig håper jeg heller at vi alle sitter på hvert vårt medieimperium innen kort tid ;)
   
 7. Sindre

  Sindre Medlem

  Innlegg:
  321
  Grattis med dagen webforumet :)
  Jeg har ikke akkurat hengt her i et år, men jeg må si at jeg allerede kan takke webforumet for å ha fått svar, synspunkter og meninger når det gjelder mange av mine spørsmål! Hjelpsomheten her er overveldende, og kompetansenivået til å ta og føle på ;) Angrer ikke på at jeg ble med.
   
 8. Socraton New Member

  Innlegg:
  2
  Jøss, har det gått et år alt? Ikke verst. Jeg har ikke brukt det særlig mye, er ikke noe glad i de standard vB-fargene her inne. Men det er vel heller jeg som er kresen, forumet er nok bra!

  Lykke til inn i år nummer 2, og gratulerer med dagen, forum. =)
   
 9. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  WF minner meg på mange måter om DP før hordene av noobs overtok der. Jeg liker at diskusjonene her har bra dybde og at folk gidder å dele med seg av kunnskap og erfaringer.

  Grattis med ettårsdagen Kenneth :)
   
 10. sKrud

  sKrud Meget sliten student

  Innlegg:
  1.627
  Grattis med dagen webforumet ja..:)

  Var ikke med helt fra startet selv da.. (- 2 mnd)..

  Men må si at dette helt klart har vært den største tidssynderen i 2007.. Så gratulere Kenneth!

  Forresten: som nevnt over ang. fargen/layout på forumet, så liker jeg at det er slik det er nå..
   
 11. Christian

  Christian Medlem

  Innlegg:
  352
  Gratulerer med dagen :)
   
 12. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Så hyggelig å se at det er så mange som liker forumet er og er fornøyd med det!

  Når det gjelder layouten på forumet, så kommer jeg nok ikke til å gjøre store endringene på den. Årsaken er at jeg alltid liker å ha mulighet til å bruke den siste oppdaterte softwaren fra vbulletin, og om jeg lager en rekke modifikasjoner kan det fort crashe med en update.

  Men dere vil nok se litt oppdateringer på headeren snart, samt bloggen.
   
 13. Ståle Medlem

  Innlegg:
  1.248
  Gratulerer! Moro med et år. Var vel en av de første som registrerte meg på forumet - men tok det ikke skikkelig i bruk før i høst. :)
   
 14. peterandrej pensjonert moderator

  Innlegg:
  2.568
  Grattis først og fremst til kenneth, som lurte oss alle over fra Toppselger. Var jo en av de første, tror jeg, som registrerte meg som bruker her, og har fått mye utbytte av det. Ikke bidratt med annet enn negativitet og vas, men sånn er nå engang jeg.

  Grattis med dagen WF, og god jul.
   
 15. Helge

  Helge Profesjonell Googlesøker

  Innlegg:
  639
  Gratulerer med dagen WF:D

  Har ikke vært registrert så lenge på forumet, men føler jeg har lært mye på den korte tiden jeg har vært her;)
  Ønsker Admins og Mods lykke til videre med forumet. Er såvidt startet når forumet kun er 1 år. Det vil nok bli MYE større fremover :D
   

Del denne siden