Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Webside innen Facebook-markedsføring

Chris M

Medlem
Selger websiden og konseptet Facebooklikes.no. Websiden er designet med selgende facebook-tema og presentasjon av produkter ligger klart. Produktene består av forskjellige forskjellige applikasjoner/script som brukes til å skaffe Likes på facebook. Forretningsideen er å selge denne teknologien til bedrifter som har en facebookside og som ønsker å markedsføre denne.

De fleste bedrifter har en facebook-side og flere og flere bruker denne aktivt for å skaffe seg nye kunder. Facebook er også blitt en av de største trafikk-generatorene for mange websider. Sakens realitet er at en større og større del av annonsebudsjettet flyttes over på Facebook, og det å ha et stort antall likes er et must for å drive kostnadseffektivt. Likes på Facebook er den nye maillisten, og den den enkleste og billigste måten å holde kontakten med kundene og øke salget.

På bakgrunn av dette er det å selge teknologi for markedsføring på Facebook i tiden, og er et voksende marked som trolig ikke når toppen før om to-tre år.

Følgende script/apps for markedsføring på Facebook følger med konseptet:

Lik og vinn konkurranse:
Konkurranse som brukes for å øke antall likes. Deltakerne må like facebooksiden for å bli med i konkurransen. Teknologien samler også inn mailadressen til deltakerne. Så man får en Like og en mailadresse for hver deltaker. Automatisk trekning og mulighet for å sette tidsfrist eller krav om et visst antall deltakere på konkurransen. Viral effekt ved at deltakelse i konkurransen og Like blir automatisk vist til alle på vennelisten og dermed gir markedsføringseffekt.

Spørreundersøkelse:
Lag en egen spørreundersøkelse. For å bruke denne i markedsføring linkes den opp mot facebooksiden, og man kan stille krav til at man må like siden for å delta om ønskelig. Men kan også bare kjøre en vanlig spørreundersøkelse for å få oppmerksomhet om sin facebookside.

Tilbud/gavekort:
App/script som gir deg mulighet til å gi bort et gavekort eller en rabattkupong til en nettbutikk eller lignende. Man kan f.eks gi vekk 100 rabattkuponger som gir kunden 30% avslag på en eller flere varer. Dette er en god mulighet å visualisere tilbudet og få viral spredning av at det gis rabatter for de som er raskt ute. Som alle andre av appene/scriptene så sprer deltakelse seg til vennene på Facebook, slik at man når ut til et stort antall brukere raskt.

Mini-konkurranse:
Fungerer på samme måte som Lik og Vinn konkurranse. Men den er beregnet på en rask gjennomføring. Og trekningen er annerledes. Man setter opp konkurransen slik at f.eks deltaker nummer 50 vinner. Så det er om å gjøre å bli med raskt, for vinner blir kåret samme dag. Kan sammenlignes med konkurransene de har på radio der innringer nummer 50 vinner. Så i et slikt tilfelle får man 50 likes raskt.

Er også et par andre mindre apps/script som kan brukes, men som kanskje ikke er like aktuelle for å selge til annonsører. Jeg har kjøpt en lisens til alle script/apps og kan inkludert i denne pakken selge 500 installasjoner på kunders facebooksider. Det er mulig å øke dette antallet for en mindre sum. Dette er en unik avtale og så og si ingen leverandører som aksepterer en reseller ordning uten at det koster skjorta i oppstartskostnader. Men denne utgiften er allerede tatt og kjøper slipper altså dette.

Dette er et konsept med gode inntektsmuligheter, og konkurrenter priser sine apps mellom 5000 – 10 000 kr per stk. For å kjøper er det mulig å sette prisen mye lavere om ønskelig og dermed ha et konkurransefortrinn. Jeg laget klart siden før sommerferien, og hadde planer om å lansere konseptet nå i høst, men kom aldri så langt ettersom jeg har tatt på meg en prosjektstilling som tar mye tid.

Prisantydning er 20 000 kr. Bud mottas.

Ingen spørsmål eller diskusjon i tråd. Svarer gjerne på spørsmål på innboks.
 

rune69

Gjerrigknarken sjøl
Medlem av ledelsen
Er det noen som tør kjøpe et domene som inneholder ordet "Facebook"? Lukter trøbbel...
 

Chris M

Medlem
Å skifte domenet er vel det minste problemet. Det har ikke store verdien. Verdien er jo teknologien som kan brukes til markedsføring og selges til kunder på lisens.
 
Topp