Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Webutvikler i Bergen - Deltid

kbotnen

New Member
Hvem er vi?

Vi er et lite, ungt firma som driver med blant annet Webutvikling. Vi holder til i Bergen og teller foreløbig tre mann, du blir nummer fire.

Hvem er du?

Du holder til i Bergensområdet, er ute etter en deltidsstilling. Du leter etter en fleksibel jobb, gjerne kombinert med studier / annen deltidsjobbing eller familie. Jente eller gutt.

Hva leter vi etter hos deg?

Du har god kjennskap til utvikling i opensource php rammeverk. Vi har allerede gode kunnskaper om Joomla rammeverket, og ønsker derfor at du kan tilføre oss kompetanse på andre rammeverk slik som Drupal, Wordpress og lignende.

Vi praktiserer en "rett verktøy til rett jobb" filosofi overfor våre kunder, du må være komfortabel med å komme med innspill til oss og våre kunder på hva som er smarte valg, og hvorfor.

Du er villig til å lære nye ting, samt dele på den kunnskapen du har.

Vi trenger at du presterer, er lett å samarbeide med og engasjert i å løfte firmaet opp og over i neste fase.

Arbeidets art.

I første omgang er vi ute etter noen som kan erstatte han som utvikler idag da han er tiltenkt andre oppgaver. Du vil derfor være ansvarlig for den praktiske gjenomføringen av prosjektene som faller innenfor "webutvikling". I samarbeid med daglig leder og kunde vil du være med på å utvikle kravspesifikasjoner for prosjektene, samt implementere funksjonalitet i henhold til den avtalte kravspesifikasjonen.

Praktisk informasjon.

I første omgang vil vi tilby deg et deltidsengasjement som går over 2 mnd. Vi ser for oss tre dager i uken, 7 timer om dagen. Om ting går som forventet kan det bli aktuelt å utvide varigheten.

Vi ønsker at du kan starte så fort som mulig etter påske. Det er derfor ingen søknadsfrist, men mer førstemann til mølla prinsippet.

Send noen ord om deg selv, CV og eventuell portfolio til: cv@mbmedia.no
 
Topp