Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Kudos.no nede?

Msites Ltd

Livsnyter
Å si at det er for mye babes poster på kudos blir jo litt som å peke på han ene som skiller seg ut i mengden og gi han skylden for alt!

Det er generelt dårlige/unyttige saker på kudos! For min del synes jeg det er uinteressant å få saker fra de store mediene inn på kudos da de fleste av oss helt sikkert er innom vg, dagbladet, nettavisen og de største nisjeavisene hvor vi har vår interesse.

Det som er interessant å se på kudos er jo gode saker fra de ukjente nettstedene, bloggene og ekstremt interessant saker fra de kjente nettstedene!

Jeg får jo lyst til å spørre: er Norge for lite til kudos? Eller er den bare for dårlig markedsført?
At det ikke er flere brukere inne på kudos daglig finner jeg faktisk litt underlig!
 

semb

Medlem
Folkene bak Kudos har sikkert tenkt at en slik tjeneste bør promotere seg selg gjennom en aktiv og trofast brukermasse. Det hadde i hvert fall vært veldig i tråd med web 2.0-tankegangen.

Men dette krever at det er en kjerne av bidragsytere med god kvalitet og nok spredning i temaer som gjør at vanlige besøkende også har en grunn til å sjekke innom hyppig.

Her kunne nok Kudos vært flinkere ved å rekruttere/oppsøke innovatører og sterke nettpersonligheter og få dem til å delta aktivt. Disse superbrukerne ville ha dratt med seg mye oppmerksomhet gjennom sine nettverk, og Kudos kunne potensielt blitt større.

Jeg vet ikke om noen har noen tall på kudos/klikk-ratio fra for eksempel Digg? Kanskje det er vanskelig å få opp denne prosenten, eller er det tiltak man kan gjøre som får flere folk som setter pris på saken til å faktisk gi Kudos? Kudos-knapp på landingssiden er vel i hvert fall et slikt grep.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Må bare spørre her, men ble det ikke opprettet ett hemmelig forum her på webforumet nettopp for at noen skulle booste hverandre opp i toppen på Kudos,? eller ble dette prosjektet skrinlagt?
 

Adrian

New Member
Nå når alle kan diverse kudos-knep for å jukse seg opp på listene, blir det jo bare en kamp om hvem som gidder å jukse mest. Se bare på saken til Dre_C som ligger på kudostoppen med hele 37 kudos etter 2 timer....... Godt etterfulgt av sKrud sin fantastiske sak om Feet me.
Før var det faktisk folk som gadd å kommentere på slike saker, men nå er det ingen!
Det tyder på at brukerene har gitt opp å kjempe mot slike saker, og eg vil tro at trafikken til slike spammy saker har gått ned.

Men det er forsåvidt enkelt for kudos å gjøre noe med dette.
De kan bare gjøre som digg, og kreve at brukerene må logge seg inn for å gi kudos, og eventuelt blokkere nettsteder som spammer.
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Heh, se der ja, de har faktisk ikke bare fjerna sakene, de har suspendert Juiced-brukeren min "inntil videre", siden jeg la inn saker for sider jeg selv hadde tilknytning til... skal de håndheve DET så blir det tynt på kudos framover :D

Joda, de klagde i tillegg på "pornografisk innhold", men... En interessant sak som jeg ikke vet helt om det var meningen at skulle sendes til meg eller ikke (lurer på om det var en av dem som var for kjapp til å trykke på "reply all"...), er at de faktisk snakker om å sette opp en egen NSFW-del på kudos. Det betyr jo helt klart at de har lagt merke til at brukerne deres setter pris på babes, i tillegg ser jeg at de ikke har fjerna saker fra onlinemagasinet, så akkurat den delen tror jeg egentlig ikke telte så mye allikevel.

Jaja, får vel lage en bruker som ikke har så obvious tilknytning til juiced, så overlever vel mine saker også, akkurat som "gullgutten", som av en eller annen snodig grunn bare poster ting fra onlinemagasinet men ikke får fjernet sine saker...

Juks og juks... Med en gang jeg legger ut en sak sender jeg alltid en mail med link til saken pronto til resten av kompisgjengen, diverse nerder jeg kjenner++. Rett og slett folk jeg vet at setter pris på litt babes. Sikkert flere av dem som gir kudos enn gjennomsnittet, så litt sneaky - ja, men juks blir det rart å kalle det syns jeg, det er faktisk bare en ganske liten men nøye utvalgt mailingliste (og det er ikke den "gikudos"-greia jeg sender med som link heller nei, det er link til saken på juiced).

Gidder ikke å løpe rundt på nettcafeer i hele byen for å gi kudos heller, det hadde blitt dårlig business :)

Derimot merka jeg at jeg fikk drastisk flere klikk etter at jeg la inn kudosknapp til saken inne i galleriet også, tilgjengeliggjøring er viktig, skal flytte knappen i selve saken også lenger opp for å gjøre det enklere der også tror jeg, nå ligger den litt langt nede.

Tviler på at kudos vil kreve innlogging, det er såpass få som stemmer pr i dag, at det ville ha tatt livet av hele konseptet.
 
Sist redigert:

picxx

Well-Known Member
Er ikke så vanskelig å se at kudos har mistet troverdigheten den siste tiden.
Jeg selv begynte faktisk ikke å bruke kudos aktivt før i november 2007, og da var det støtt et snitt på 8000+ brukere innom der daglig. Den siste uka var vel snittet på litt over 4000.
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Snåle folk, de klarer visst ikke å bestemme seg, nå er jeg tydeligvis suspendert igjen, kanskje de har lest tråden her :D Derimot lurer jeg på om de holder på med et lite skippertak, syns det så ut som det var flere saker som ble fjerna i går?

Jaja, jeg fikk da lagt ut dagens sak, og de har ikke sletta den :)

Tror forresten snittet er litt høyere enn det der, picxx? syns stadig jeg ser tall rundt 6500 jeg?
 

picxx

Well-Known Member
Tror forresten snittet er litt høyere enn det der, picxx? syns stadig jeg ser tall rundt 6500 jeg?

Var mange dager ned på 4 tallet i forrige uke, men mulig det bare var en dårlig uke.
Ellers har jeg strengt tatt ikke fulgt så nøye med på besøkstallene, men likevel beklagelig om besøkstallene dropper grunnet kvaliteten på innsendte artikler :)
 

Adrian

New Member
Det var vinterferie forrige uke... Så det var sikkert mindre folk som satt og kjeda seg på skole og jobb...
 

picxx

Well-Known Member
aha! ikke alt jeg får med meg adrian ;)
 
Topp