8 tips for hvordan ikke rangere i søkemotorene

Category: Søkemotoroptimalisering 169 1

fingerntilse

Har du et nettsted som du vil at ingen skal besøke så følg disse tipsene her og ha disse holdningene.

1. Skriv og design nettsider for søkemotorene, ikke for mennesker.
Hvem bryr seg om at nettsiden din bare fylt opp med søppel og nøkkelord? Ikke bry deg om at besøkende stenger nettsiden din så fort de kan og aldri kommer tilbake. Hva så om ikke de besøkende liker deg? Du er googlebots beste venn og slipper all småpraten.

2. Bruk linkspamming.
Det finnes ikke noe morsommere enn å spre linker til sidene dine overalt, det være seg forum du blir suspendert fra, bloggkommentarer som aldri blir postet, på nettsider som aldri blir indeksert osv. Hvorfor i all verden skal du prøve å få deg en kvalitetslink fra et nettsted med autoritet når du kan få tusenvis av linker fra sider ingen noensinne vil se eller bry seg om?

3. Blås i ankertekst.
Hvem trenger å vite hva siden din handler om? Det er din side, ditt privatliv. Du skal ikke fortelle til noen, de kan gjette. Hva snakker man om? Link juice? Pøh, høres komplisert ut, du har det bedre med din ukjente side.

4. Ikke analyser fremskrittene dine.
Hvorfor skulle du måle om det går bedre eller dårlig? heh, hvis det ikke skjer noe er det best å ikke vite og hvis det skjer noe så behøver du ikke å tenke på det siden du ikke vet det.

5. Bruk feil nøkkelord.
Du ser at mange webmastere sitter i timesvis og finner nøkkelord som har et høyt søkevolum, men liten konkurranse og du ser at mange av dem ikke klarer å rangere i søkemotorene. Hvis du vil gjøre det bedre må du gjøre ting annerledes, stemmer det. Hvis du vil gjøre det bedre må du finne søkeord som ingen søker etter, men har stor konkurranse.

6. Ikke ha en SEO-strategi.
En strategi for hva? Hva er så morsomt med å ha en plan med SEO? Du syns det er mere interessant å måtte forandre tittelen på 1000 sider fordi du ikke hadde en plan fra begynnelsen.

7. Lær, men ikke bruk lærdommen.
Du bruker så mye tid på å lære, hvorfor skulle du kaste bort tid på å implementere det du lærer? Visdom er makt og du vet alt. Det spiller ingen rolle om siden din gjør det dårlig så lenge du kan si «Tja.. det var synd, spiller ikke noen stor rolle, jeg er smart, jeg vet hvorfor det gikk galt, stemmer det, kunnskap er makt, jeg har masse makt»

8.Du har et godt slagord.
«Hvorfor bry seg om å ha masse trafikk når man kan kose seg med en stille og rolig side nederst på søkemotorresultatene?»

Husk at det du gjør for SEO er viktig og at det du ikke gjør for SEO er like viktig…

One thought on “8 tips for hvordan ikke rangere i søkemotorene

  1. Gunn

    Framover vil vi se at de som lager innhold kun for søkemotorene vil falle pladask nedover søkeresultatsidene. Gjelder ihvertfall Google, de blir smartere og smartrere gudsjelov.

Legg til kommentar