Intrigemakeri i bloggerhimmelen

Category: Blogging 314 8

Frøken Wulff er beviselig blåst i hodet.

Men spørsmålet er om vinden virkelig har fått tak på innsiden av hodet. 2000 personer som har kommentert på http://voe.blogg.no/1274658149_lavml_fra_ida_wulff.html mener det.

Ida Wulff har nemlig vært så frekk å stille spørsmålstegn ved Blogglisten sin rangering av norges mest besøkte blogger der bloggentil Voe rangerer i toppen. Les http://www.idawulff.com/?p=2842. Eh… man behøver ikke lese den bloggposten flere ganger for å tro at den vifta på bildet over kan ha gjort mer skade enn først antatt.

… «Ryktet sier at faren har opprettet en server (beklager hvis jeg roter til dataspråket, jeg har ikke så god peil)» …

… «Jeg tviler ikke på at Voe har utrolig mange lesere, det kan man jo se i kommentarfeltet, men jeg tror også det er begrensninger for hvor mange som faktisk gidder å lese om hår, turn og null livserfaring.» …

Haha, gamle erfarne Wulff forer oss med viktig hjerneføde altså…  og det «ryktet» er jo bare sååå godt begrunnet… Vel nok om det. Uansett er det ingen tvil om at Vue har mange ganger flere lesere enn Wulff, i skrivende stund har Wulff 890 kommentarer på bloggposten nevnt over her mens Voe har 2352 kommentarer. Det sier sitt. Wulff har mistet draget og hva skjer når jenter mister draget og andre tar over? Intriger? Vet ikke, jeg er ikke jente.

Men vent litt, les videre. Dette er ikke en bloggpost hvor jeg skal rakke mest mulig ned på intetsigende blogger. Kan Ida Wulff ha et poeng når hun påstår at Blogglisten kan manipuleres? Jepp, det kan hun. Undertegnede har nemlig gjort dette. I kjedelige øyeblikk må man finne på noe og i fjor kjedet jeg meg litt. Nok til at jeg  ble kreativ av det.

– Ta en kikk på http://www.nettavisen.no/it/article2640408.ece

– Se på nr. 8 på lista, Agurkposten – http://www.agurkposten.no

Ouch, Agurkposten hadde bare 200 lesere pr. dag i den perioden… Hvordan kunne den da havne som nr.8 på lista? Det forblir min hemmelighet, men saken er jo at Agurkposten burde ligget som nr. 500 på lista eller deromkring. Kan legge til at det tok ca. 10 min. å få Agurkposten opp på 8 plass. Og det skyldes ikke mine ferdigheter, eller manglende sådan, innen koding. Det var enkelt rett og slett. Jeg fjernet Agurkposten etter en tid. Det var heller ingen penger å tjene på å ligge på topplista, økningen besøkende var marginal.

Så har Wulff noen grunn til å tro at Blogglisten kan være manipulert? Ja, og ihvertfall så lenge hun ikke gidder å telle kommentarer.

Er Blogglisten manipulert i forhold til hvem som har flest besøk? Nei, bare å sett i gang å telle kommentarer på de forskjellige bloggene så får man svar på hvem som har flest besøk.

Sorry Ida, neste gang du prøver å lage renkespill og intriger må du skru av vifta i god tid på forhånd. Gjennomtrekk lager dårlig klima, også i bloggerhimmelen. Spill da heller mer online så plager du ingen…

8 thoughts on “Intrigemakeri i bloggerhimmelen

 1. klara

  haha, funny. Stemmer nok et der at Wulffdama henger etter. Masse flere comments hos vue.

 2. Merethe

  Så barnslig en 20 åring kan være??? Det er jo bare et rykte som ikke er sant…

 3. Stian P

  Utrolig pinlig gjort av hun Ida Wulff dette. Blir flau på hennes vegne når jeg leser innlegget. Hun har for lite å bruke dagen sin på. Hår verken skole eller jobber. Og livserfaring har hun haha.

 4. Geiren

  Vue kan vel jukse når andre kan jukse, tar det 10 min. ja, da kan alle lære det…

 5. Jørgen

  Bare for å understreke:
  * Dette innlegget er basert på et rykte jeg har hørt. Jeg kan på ingen måte bevise at det er sant eller vise til mine anonyme kilder, men jeg syns likevel det var viktig at jeg har lyst til å lufte det for dere. For tenk hvis det er sant?

  Ida Wulff har herpes!

 6. Liinda

  Jeg fikk vondt i trynet da jeg leste om denne saken. Så innmari flaut for Ida! Bra hun får en massiv lønning denne måneden i alle fall.

 7. Webduden

  Vondt i trynet ja, heh. Farlige greier det å lage rykter uten skikkelig research for å se om det kan backes opp.

Legg til kommentar