Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av muffins

  1. muffins

    PPC annonser

    Har det kommet noen nye aktører som tilbyr norske PPC-ads i det siste?
  2. muffins

    Adsense fixed posisjon

    Inside AdSense: Improving the user experience with new mobile anchor ads "We’ve started enabling this feature for a select group of publishers today, and will gradually roll it out to everyone over the coming months."
  3. muffins

    asiatips

    Ting som ikke er nevnt allerede: Først og fremst så ville jeg brukt mye mer bilder på forsiden og andre steder. Ser veldig tomt og kjedelig ut når man scroller nedover på siden, slik det er nå. Bilder selger, spesielt innenfor reisesjangeren. :) Litt uryddig linkstruktur. Hva er egentlig...
  4. muffins

    Tilbakemeldinger

    Må si meg enig ang. annonsen. Jeg sitter igjen med en følelse av useriøsitet. Hvorfor skal en seriøs nettbutikk i det hele tatt måtte gjøre narr av andre konkurrenter på denne måten? Fokuser heller på hva dere gjør bra, kontra å rakke ned på andre. Ville egentlig vurdert å fjerne hele denne...
  5. muffins

    Webhotell for større nettbutikker

    Ser jo bra ut i forhold til hva de lover på nettsiden. Men du skal ikke opp i så rasende mange sidevisninger/HDD-space ( > 500K PV / > 16 GB HDD ) før du må opp på dyreste pakke (5998,-), som er veldig mye dyrere enn tilsvarende løsninger hos andre norske hoster. Så da blir vel spørsmålet, er...
  6. muffins

    Tradedoubler API

    Som jeg skrev så er det snakk om API for å hente ut reports (info om omsetning/salg/klikk/EPI´s osv). Klar over at API for products/vouchers finnes.
  7. muffins

    !!! Gratis artikler til alle !!!

    Så du klarer å levere ubegrenset med gratis artikler, men når folk faktisk betalte deg for å skrive artikler for ett år siden, så går du under jorda totalt uten å levere et eneste ord? Seriøs kar ja. :eek:
  8. muffins

    Gratis artikler

    Er nok bare aktuelt med linker direkte i artikkelen.
  9. muffins

    Kjøper nettsider med trafikk

    Neida, trenger ikke være norske sider. :)
  10. muffins

    Kjøper nettsider med trafikk

    Er interessert i å kjøpe nettsider som allerede har opparbeidet trafikk. Trenger ikke nødvendigvis allerede generere penger, så lenge muligheten for dette er til stede. Alt av interesse. Send PM om du har noen prosjekter liggende. :)
  11. muffins

    Gratis artikler

    Hyl noted. Sender du URL(er)?
  12. muffins

    Gratis artikler

    Trenger du reiseartikler til din nettside? Vi skriver gratis artikler mot at vi får 1-2 linker i artikkelen. Rop ut om det er av interesse. :)
  13. muffins

    Søker person med god kunnskap om Linux servere

    Jeg søker etter en ekspert på Linux servere. Trenger å få gjort litt optimaliseringsarbeid på en del nettsider, så ser etter en person med gode kunnskaper om bl.a: - Linux servere (Red Hat/CentOS) - Apache/MySQL - WHM/cPanel - Wordpress - W3 Total Cache - Amazon Cloudfront Ta gjerne...
  14. muffins

    Paymill - GENIAL erstatning til Paypal, Dibs, Nets (ala Stripe for Europa ink Norge)

    Hvordan er konverteringen kontra andre tilbydere (dibs, payex, klarna etc)? Noen som har noen konkrete tall?
  15. muffins

    Betalingsløsning uten BankID

    BankID (eller rettere sagt Java) er jo som kjent fandens verk når det kommer til betaling i nettbutikker. Finnes det noen gode betalingsløsninger som er helt uten BankID? Hvordan er lovene rundt dette om det skal brukes i en norsk nettbutikk?
Topp