Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av peterpan

  1. P

    Lage en support ticket tjeneste

    Takk for tilbakemeldingene. Jeg tror ikke på noen måte at det jeg hadde i tankene var å lage noe så stort at jeg skulle utkonkurrere noen av de store der. Kjenner til flere av de og jeg vet mange av de er veldig gode. Poenget var egentlig bare at jeg tenkte å lage dette for meg selv. Og om noen...
  2. P

    Lage en support ticket tjeneste

    Takk for tips Tonny. Norsk språk og enkel implementasjon for kontaktskjema er viktig for min del også. Tenker i første omgang norsk og engelsk.
  3. P

    Lage en support ticket tjeneste

    Hei alle sammen. Går og tenker på å lage en ny tjeneste som kan passe for alle med nettbutikker og andre lignende ting med mye kundekontakt. Jeg vet det finnes mange lignende tjenester. Altså hvor dine brukere kan opprette support tickets og så svarer du på de i tur og orden og har kontroll...
  4. P

    TIL HELVETE MED KLARNA!

    SSL er et must egentlig og det tar vel knapt 5 minutter å sette det opp, så jeg kan ikke skjønne at noen lar være å ha dette. Om noen trenger guide til hvordan man installerer gratis SSL så er det bare å titte i min signatur.
  5. P

    TIL HELVETE MED KLARNA!

    Støtter denne absolutt. Stripe er veldig enkelt å implementere og det er billig!
  6. P

    Pappkartonger, tape osv.. Hvor bestiller folk det?

    Jeg handler en del på RajaPack, der er det ganske rimelig å handle egentlig. Værtfall viss du bor i nærheten av lageret og kan hente ting der selv.
  7. P

    Gratis hosting fra 000webhost.com

    Ok, ja er vel en grunn til at de kan være gratis. Men så klart, til noen tester fungerer det vel....
  8. P

    Angrerett på kjøpet

    Man skal vel ha muligheten til å prøve en vare, men den bør vel sendes tilbake i samme forfatning som du fikk den i. Tror det er en gråsone her som veldig mange velger å benytte seg av dessverre.
  9. P

    Gratis hosting fra 000webhost.com

    Hvordan er lastetiden og sånt da til den siden?
  10. P

    Hvordan setter man opp SPF record?

    Bra tips om mxtoolbox.com :-)
  11. P

    Bootstrap 4

    Flott. Gleder meg til det blir helt ferdig, spennende. Er stor fan av Bootstrap, selvom jeg også liker Foundation veldig godt også.
  12. P

    Utvide over landegrensene

    Kunne også tenkt meg litt informasjon om dette. F.eks hvordan er det med angrerettskjema, fortolling og andre ting man må tenke på når du selger varer til kunder utenfor Norge.
  13. P

    Spørsmål om prissetting

    Det er nok ikke noen enkel pris og bare sette basert på det du har skrevet her. Trenger blant annet litt mer infor hva du faktisk gjør de to timene, kan jo være alt mellom himmel og jord.
  14. P

    Min foretningsplan

    Ok. Men er det sånn at PayPal har et ekstra tillegg om jeg tar betalt i Euro og så konverteres de til Nok? Eller er det bare at de har litt høy vekslingskurs?
Topp