Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av sukkerspinnet

  1. sukkerspinnet

    Blog Awards!

    Da var finalistene annonsert, og jeg er ikke blant dem. Uansett, tusen takk for stemmer! :)
  2. sukkerspinnet

    Blog Awards!

    enter.vg? Hva?
  3. sukkerspinnet

    Blog Awards!

    Det stemmer at hun kan vise til høyest lesertall i landet, mener jeg. Dette har det kommet flere blogginnlegg om de siste dagene! Av oss jenter ;)
  4. sukkerspinnet

    Blog Awards!

    Tusen takk for stemmer! :D Og ja, det stemmer nok at noen jenteblogger kan vise til over 100 000 besøkende hver dag. Den aller største er en av de andre nominerte i denne avstemningen.
  5. sukkerspinnet

    Blog Awards!

    Det er Blog Awards-tid for tiden. Det gir litt oppmerksomhet til blogging, og det er fint. Nå er vel Vixen Blog Awards kanskje ikke noe alle her på webforumet bryr seg om? Det er vel stort sett jenteblogger som dominerer. Men jeg er faktisk nominert! (Hvem skulle trodd det? Selv om jeg jo er...
  6. sukkerspinnet

    Selger innlegg, reklameplass, artikler.

    Jeg ønsker ikke å legge ut noen prisliste her i tråden. Håper det er ok!
  7. sukkerspinnet

    Selger innlegg, reklameplass, artikler.

    Jeg kan skrive artikler for deg, poste innlegg for deg på min blogg, eller legge ut en liten reklame. Ikke casino/bingo. Bloggen har PR3. Varierende besøkstall. Er vel stort sett jentete, men har mannlige lesere også. Jeg er selvsagt ekstremt flink å skrive. (Det var litt sarkasme, men dog.)...
  8. sukkerspinnet

    Statistikk skal alltid oppgis på forespørsel hvis man selger reklameplass

    Hva er godkjent som statistikk? Er det prt-scr av statistikken? Må man ha google analytics, eller er statistikken i admin-cp i wordpress tilstrekkelig?
  9. sukkerspinnet

    Hei noen som kan rippe fra tv2sumo?

    Prøv dem da vel! Mange kontorer/bedrifter holder åpent til etter 4. :)
  10. sukkerspinnet

    Premier til konkurranse på blogg?

    Jeg er ute etter en gøy premie, som leserne vil ha. En morsom gave, som man ville gitt en venninne/venn. En eventuell sponsor tilbys link tilbake til seg.
  11. sukkerspinnet

    Premier til konkurranse på blogg?

    ChrisE: Har varierende antall lesere, men det er ikke store tallene det er snakk om. Erlend: sender deg PM, men pengepremie?
  12. sukkerspinnet

    Premier til konkurranse på blogg?

    Hensikten er at det er gøy. Både for meg og de som eventuelt deltar. Hensikten med bloggingen for meg er i det store og hele at jeg føler for det og synes det er gøy :)
  13. sukkerspinnet

    Premier til konkurranse på blogg?

    Hvordan går dere frem for å skaffe premier til konkurranse på bloggen/nettsidene deres? Jeg har veldig lyst å holde en konkurranse for mine lesere, men studentbudsjettet mitt tilsier at jeg ikke har anledning å gå til innkjøp av dette. Derfor lurer jeg på, har dere forslag til premier på...
  14. sukkerspinnet

    Konstruktiv kritikk?

    Når du sier det, så er jeg faktisk enig! Så blir ny topp så snart jeg har laget en! Takk for tips! :)
  15. sukkerspinnet

    Jukse seg opp på topplister!

    Er det ikke slik at de tidligere talte antall sidevisninger (flinkepiker jukset seg vel opp til toppen første gang med et reload-script, mener jeg å ha lest?), men at de har forandret det til å telle unike besøkende? Det er sikkert gøy å være på topplisten, men om noen klikker seg inn og...
Topp