Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Advertising.com og wordpress...

Lucas Locke

http://p2part.com
Hei!

Jeg har nå registrert meg hos advertising.com og lurer på hvordan jeg implementerer annonsene med wordpress? Jeg er helt ny i denne verden, så tar i mot alle tips og triks med stor takk!
 
Sist redigert av en moderator:

Lucas Locke

http://p2part.com
Så dette er ikke noe jeg gjør i feks. p2part.com/wp-admin/, men i textredigeringsverktøy?

Kan du forklare spesifikt hvor i index filen dette skal inn?
 

Helge

Profesjonell Googlesøker
Om du skal ha det på siden (menyen) så kan du legge det til i widgets
(Design -> Widgets -> Text)
Altså, i wp-admin, men husk å chmode themet ditt.

Om du skal ha andre plasser, så går du inn på Design -> Edit design (eller noe i den duren) og legger det inn der.
header.php
og
Main Index Page

er vel de sidene du trenger.


Ellers kan jeg annbefale og lage egne widgetsplasser rundt omkring på siden, det gjør det mye lettere å redigere slikt innhold senere. Dette er litt vanskeligere da. Søk og bli smart ;)
 

Tonny Kluften

Administrator
Så dette er ikke noe jeg gjør i feks. p2part.com/wp-admin/, men i textredigeringsverktøy?

Kan du forklare spesifikt hvor i index filen dette skal inn?

Dette skal inn der du vil at det skal vises. Sett inn annonse slik som Caper sier og se hvordan sida blir i nettleseren. Prøv deg frem.

Ang. chmod på themet. det er ikke sikkert du trenger å gjøre det, men hvis du ikke får lagret editeringen din i wp-admin så må du gjøre chmod.
Chmod er filtillatelser, altså at du gir tillatelse til å redigere fila. Bruk ftp programmet ditt til dette. Husker ikke hvilke mapper som trenger chmod, om det er 777 eller hva. Noen som vet?
 
Sist redigert:

Lucas Locke

http://p2part.com
Takker så meget for alle svar.

Jeg har nå satt inn noen annonser i mine side kollonner. Sjekk dem ut her: p2part.com og kom gjerne med tilbakemeldinger. Hvordan syntes dere annonsene er? Passer de til bloggen/webdesignet? Jeg har jo et ganske mørkt design på siden. Er det en spesiell annonse dere vil anbefalle som vil passe bedre inn mtp design og layout? Alle tips og all kritikk tas i mot med åpne armer.

Har ikke prøvd å sette inn noe annet sted enn i side widgetene mine, men det kommer. Hvordan tror dere det feks blir med en adsense annonse (hvitt på svart) under menylinjen og selve bloggen? Jeg tror det kunne blitt bra. Må bare vente på at adsense kontoen min blir aktivert. Hvor lang tid tar det forresten?


mvh, Lucas Locke
 

Helge

Profesjonell Googlesøker
Fin plassering av annonser dette, men prøv å ikke ha flere av samme annonse (viser til sørlandsgreiene) rett ved siden av hverandre (på hver sin side, men allikevell, for mye av det gode).

Du kan godt slenge opp en annonse oppe i toppen også om du får det til.

I selve bloggen må du gjerne legge inn adsense annonser, men pass på at du ikke har for mangen på en og samme side (er vell max 3 pr side).

Sjekk gjerne ut denne: Adsense Injection

"My new Adsense Injection plugin just takes a random paragraph (or br tag) break in your article and inserts adsense code. It does one per story on multi-post pages (home, archive, category) and let’s you pick how many to show on single post pages. It lets you pick how many total ads to show at any time as well (0-3) and it lets you set the formats and colors you want it to randomly select from."
Fra siden hans.

Angående hvor lang tid det tar for å få kontoen aktivert husker jeg ikke, er en 2-3 år siden jeg var borti adsense sist.
 

Lucas Locke

http://p2part.com
Noen andre som vet hvor lang tid det tar å aktivere en adsense konto?

edit: Vet du forresten hvordan jeg bytter ut/redigerer det svære bilde med feks min egen logo?
 
Sist redigert:

Lucas Locke

http://p2part.com
Har du noen tips til gode programmer som lar meg lage en slik logo eller redigere det bilde som allerede er der? Bør helst være gratis og ganske brukervennlig.


mvh, Lucas Locke
p2part.com
 
Sist redigert:
Topp