Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Advertising.com og wordpress...

Lucas Locke

http://p2part.com
Tusen takk for tipset. Jeg lastet ned photoshop som du anbefalte og har nå lekt meg litt. Det jeg har gjort er at jeg har åpnet header.gif filenen som du sa, og redigert denne. Når jeg prøver å laste den opp via ftp blir den av en eller anne grunn bare borte. Det blir rett å slett bare svart der headeren skal stå. Har prøvd å laste opp både en .gif fil og en .jpg fil. Ingenting fungerer...

Noen som er behjelpelige?


mvh, Lucas Locke
p2part.com
 

Helge

Profesjonell Googlesøker
Har du overskrevet den forrige filen?

Du må huske at den skal ligge på i samme mappe som den gamle ligger på i serveren, og at den må ha nøyaktig samme navn, det vil si, ikke stor bokstav om den originale har små bokstaver.

Men om du har skrevet p2part i den så er det lastet opp og fungerer utmerket. Kanskje du må tømme bufferen i nettleseren din ?
 

Lucas Locke

http://p2part.com
Har fått det til å fungere nå ja. Tusen takk for alle tips. Hvordan syntes dere det ble forresten?

Jeg har selfølgelig et annet problem også. Min rss feeder ser ut til å trøble litt. Et eksempel er hvis man trykker på "Bloggrevyen" linken inne i et innlegg kommer dette opp hos bloggrevyen: "Fant ingen gyldig feed på bloggen". Har spurt litt rundt om dette, men det ser ikke ut til at noen kan svare skikkelig på dette problemet. Er det noen av dere som har peil? En annen ting er når twingly skal sende feedback når jeg feks skriver en artikkel og om samme ting som db, og de da skal linke til mitt blogginnelgg. Det skjer aldri at db linker til min blogg. Hvorfor er dette?


Håper dere holder ut alle spørsmålene mine. Jeg setter stor pris på det.


mvh, Lucas Locke
p2part.com
 

Lucas Locke

http://p2part.com
Ingen som har svar på "bloggrevyen" problemet mitt? Hvordan får forresten skiftet farge på "bloggrevyen" ikonet?
 
Jeg har adsense under hver post (både på Kystbloggen og på afishblog.com).
Logg deg inn, gå inn på "presentation", velg "heme-editor", åpne koden til "single post" og lim inn koden. Mulig jeg rotet litt før jeg fikk den vist slik jeg ville (er ofte slik med meg). Selv tar jeg alltid en kopi av kodene til theme-filene før jeg begynner å fikle med dem (grunnet lavt evnenivå på dette området). Annonsen vises ikke under hver post fra hovedsiden, men kun når man går inn på enkeltposter.
 

Ståle

Medlem
Nå er det sånn ca. 1 mill tegn i "single post". Hvor limer jeg det inn?

Det er lov å prøve seg frem. Se litt i koden og prøv å forstå hvordan alt er bygd opp. Da lærer du også masse! ;)

Uansett, lim inn koden din under
HTML:
<?php the_content(); ?>
 
Topp