Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Artiklr.no - kjøp artikler til nettstedet ditt

pleb

Medlem
Hei,

jeg tenker å kjøpe en del artikler gjennom dere i høst og lurer bare på et enkelt spørsmål. På nettsiden står det følgende to priser (utelukket den ene):

"40 øre pr ord: Artikler som man kan finne informasjon på fra en enkelt kilde. Typiske artikler er om kredittkort, forbrukslån, casino og lignende.

60 øre pr ord: Der det kreves noe research for å skrive artikkelen. Der hvor flere kilder må oppsøkes for å sammensettes til en helhetlig tekst."

Hvor går grensen mellom 40 øre og 60 øre? Kontaktlinser, kosmetikk og kosttilskudd? Er vel de tre nisjene jeg er ute etter...

(Skriver det her i og med at kanskje også andre er interessert i svaret). Har nemlig tenkt å kjøpe en god del artikler etter hvert.
 

pmb

Webutvikler
Hei, pleb!

Nisjene du beskriver vil sannsynligvis havne i prisklassen 60 øre/ordet, men vurderingen gjøres alltid basert på beskrivelsen som kunden legger inn i bestillingen. Årsaken til dette er tidsbruken på artiklene, der det som regel går svært mye raskere å skrive en artikkel om en spilleautomat fremfor en artikkel type "slik fungerer kontaktlinser" - for å ta et eksempel.

Men send meg gjerne en PM eller e-post med litt mer informasjon om hva du trenger, så finner vi nok ut av noe :)

- BT
 

pmb

Webutvikler
Var dessverre noe nedetid på samtlige nettsider jeg har hos Host1, og det tok (alt for) lang tid før de fikk rettet opp i det. Årsaken var for øvrig en rekke angrep mot WP-installasjonene - pengene sine får de til rett tid :rolleyes:
 

pmb

Webutvikler
Tilbud på artikler fra Artiklr.no:

I år som i fjor ble det også et nytt år i år (o_O), noe vi markerer med et nyttårstilbud på artikler. 2014 var et svært godt år for Artiklr.no, og vi skrev godt over én million ord!

Ved laveste ordpris på 0,40kr får du avslag på 15 prosent dersom du bestiller denne uken. Tilbudspris blir da 0,34 kroner per ord.

Send meg PM eller legg inn din bestilling direkte på Artiklr.no.
 

pleb

Medlem
Jeg har bestilt 10 artikler, men det er to ting jeg har bitt meg litt fast i:

1) på én uke har jeg ikke fått noe prisoverslag.
2) under "Bestillinger under arbeid" i kontrollpanelet flytter datoen seg hver dag til dagens dato. I dag står det feks "Bestilt: 30/01-15", noe som ikke helt stemmer.

Pleier det å ta mer enn en uke å få fastsatt pris? Og er ønskene mine ordentlig registrert?

Etter å ha sett så mange fornøyde kunder gledet jeg meg virkelig til et langvarig samarbeid her (noe jeg for øvrig fortsatt er motivert for), så håper å få svar på dette. :)
 

pmb

Webutvikler
Hei pleb! Jeg skal ha sendt deg e-post med prisoverslag og info på tirsdag (Plebbster@...). Kan du se om du har fått denne? :)
 

pleb

Medlem
Aj aj aj, all kritikk trukket og rettet mot meg! Trodde jeg hadde registrert meg med min andre mail. Ja, prisoverslaget er selvfølgelig OK! :)

Takk for hurtig respons!
 
  • Like
Reaksjoner: pmb

rune69

Gjerrigknarken sjøl
Medlem av ledelsen
Slenger meg på denne, da jeg også begynner å lure på det samme:

a) har ikke fått noen tilbakemelding i løpet av en uke etter bestilling. Jeg registrerte meg et par dager tidligere og fikk kjapt en personlig rettet e-post om hvorfor jeg etter registrering ikke hadde lagt inn bestilling med en gang, så en viss "kommunikasjon" burde vel være mulig?

b) Som Pleb også påpeker, så stusser jeg fælt over at bestillingsdato hele tiden flyttes fremover til dagens dato. Hva er poenget med det, når jeg selv godt vet at det nå er over en uke siden bestilling ble avgitt?
 
Topp