Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Automatisere kudos.no og lignende?

skogtrollet

Medlem
Msn reporter funker ikke lengre, ifølge picxx. Twingly er jo sånn pinge greier, ikke det jeg er ute etter. På blogglisten og twingly osv skal man jo legge til en pinge adresse i wordpress innstillingene. Andre forslag? :)
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Smart ide. kan sikkert lages litt mer intuitivt.
Twingly er en pinge greie, men hvorfor ikke ha den med i samme slengen? Målet er jo det samme, rapportere til andre nettsteder at du har laget en ny bloggpost / artikkel.

Er igrunn samme grunnprinsipp som vi har laget med plugsubmitter.com
bortsett fra at det gjelder kun adult, for engelsk språklige nettsider.
 

sKrud

Meget sliten student
Ble det til at noen orket å lage et plugin av denne? Bra bidrag Skotrollet. Ryktepoeng..Holder på å drukne i arbeid, så om noen hadde allerede mekket dette til et plugin så hadde jeg satt pris på om du kan dele det.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
TS vet sikkert dette, men Wordpress har en slik flott liten Action-sak som kjøres når innlegget blir publisert. publish_post heter den og finnes på linken der. Det som er greia med denne er at den også kjøres når innlegg blir redigert, så derfor er det viktig og ta en slik remove_action på den "action-saken" som heter edit_post også.
 

skogtrollet

Medlem
Det blir ingen wordpress plugin foreløping, da pluginen trenger noen input som ikke spesifiseres når man skriver et wordpress innlegg. Men det er da ikke så mye ekstra arbeid å åpne en php fil, fylle inn info og trykke på en knapp.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Det kan du vel løse ved og lage en egen side for innstikket i backend Skogtrollet, hvor brukeren da kan skrive inn opplysninger som brukernavn og passord og slikt? Men ja, det er jo ikke så mye arbeid og åpne en slik fil heller. Syns det er bra det du har laget til her. :)
 

pleb

Medlem
Jeg så YouTube-videoen din, og den var flott!

Er det mulig å få en link til det nettstedet du publiserer det via?
Så veldig enkelt, hurtig og greit ut.
 

skogtrollet

Medlem
Tingen er at alle brukernavn og passord må du legge inn selv, ellers kommer lenkene inn under min bruker :p

Jeg har også muligens tenkt å utvide, gjøre den bedre og skrive en plugin til wordpress. For deretter å selge verktøyet for en billig penge.
 
P

Petter - neppe.no

Guest
PIng

De som vil sende ping automatisk til Blopp kan bruke "Autoping Norway".
 
Topp