Beste NORSKE løsning for Visa/Mastercard

En tråd i 'Nettbutikk' startet av Knut Hunderi, 10 Feb 2018.

 1. Sherpings

  Sherpings Member

  Innlegg:
  30
  Dette så interessant ut og rimeligere enn det vi betaler idag. Idag bruker vi DIBS + Elavon for kortbetaling. Det betaler vi 1,8% for til Elavon, pluss pr transaksjon og mnd til DIBS. Til Klarna betaler vi jo en hel del mer.

  Er det riktig at Bambora ikke tar pr transaksjon i det hele tatt?
  Om man trenger ikke innløseravtlae som kommer i tillegg, kun de 1,59% + mnd avgift??
   
 2. BamboraNorge New Member

  Innlegg:
  13
  Hei!

  Vi tar også betalt en %-andel per transaksjon (det er vi nødt til, da vi også betaler en tilsvarende avgift til Visa/Mastercard per transaksjon vi prosesserer). Man er nødt til å ha en innløseravtale med Visa og Mastercard for å faktisk kunne ta imot betalinger - enten det er med kort, Vipps eller faktura/delbetaling.

  Det vil si at de totale kostnadene er: 245 kr per måned., 1,59 % per transaksjon for europeiske kort og 2,95 % for internasjonale kort. Siden vi har alt på ett sted betaler du kun 1 månedspris og 1 transaksjonsavgift til oss. :)

  Hilsen Margrethe
   
 3. Sherpings

  Sherpings Member

  Innlegg:
  30
  Så da blir det 1,59% til Bambora + 1,8% til Elavon som vi har innløseravtale med? Dvs. totalt 3,39%
   
 4. Oscar Member

  Innlegg:
  154
  Nei. Avtalen med Evalon sies opp. Bambora er «alt i ett» om jeg ikke er helt på jordet
   
 5. BamboraNorge New Member

  Innlegg:
  13
  Det er riktig som Oscar sier. :) Da får du både betalingsgateway og innløseravtale hos Bambora. Så totalkostnadene blir som skrevet over: 245 kr + 1,59 % per transaksjon. Hilsen Margrethe
   
 6. Sherpings

  Sherpings Member

  Innlegg:
  30
  Da blir dette gunstigere for oss :-D
  Betaler sykt mye til Klarna, Elavon og DIBS. Så snart vår utvikler får ledig kapasitet kan dere vente dere en ny kunde :)
   
 7. Freakshow

  Freakshow New Member

  Innlegg:
  18
  Veldig fornøyd med Bambora, spesielt modulen deres til Opencart, fungere kjempe bra. Om jeg skulle nevne noe som trekker ned, så er det rapportering dems, spesielt når en har flere merchants på samme org nummer, pdf rapport for hele mnd blir mye føring, ønsker dem kunne fått til ukes rapporter på pdf.
  En kan få daglig rapportering men da i excel format som ikke passer vår regnskaps løsning.
   
 8. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.916
  Jeg har problemer med kundeservice hos Bambora. De kan ikke Bambora Checkout og må snakke med "spesialisten" i hver tlf. samtale jeg har med dem. Dette er to kunder av meg som har problemer, samt en tredje som også syns ting gikk sakte på support.
   

Del denne siden