Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Beste NORSKE løsning for Visa/Mastercard

Sherpings

Member
Dette så interessant ut og rimeligere enn det vi betaler idag. Idag bruker vi DIBS + Elavon for kortbetaling. Det betaler vi 1,8% for til Elavon, pluss pr transaksjon og mnd til DIBS. Til Klarna betaler vi jo en hel del mer.

Er det riktig at Bambora ikke tar pr transaksjon i det hele tatt?
Om man trenger ikke innløseravtlae som kommer i tillegg, kun de 1,59% + mnd avgift??
 

BamboraNorge

New Member
Hei!

Vi tar også betalt en %-andel per transaksjon (det er vi nødt til, da vi også betaler en tilsvarende avgift til Visa/Mastercard per transaksjon vi prosesserer). Man er nødt til å ha en innløseravtale med Visa og Mastercard for å faktisk kunne ta imot betalinger - enten det er med kort, Vipps eller faktura/delbetaling.

Det vil si at de totale kostnadene er: 245 kr per måned., 1,59 % per transaksjon for europeiske kort og 2,95 % for internasjonale kort. Siden vi har alt på ett sted betaler du kun 1 månedspris og 1 transaksjonsavgift til oss. :)

Hilsen Margrethe
 

BamboraNorge

New Member
Det er riktig som Oscar sier. :) Da får du både betalingsgateway og innløseravtale hos Bambora. Så totalkostnadene blir som skrevet over: 245 kr + 1,59 % per transaksjon. Hilsen Margrethe
 

Sherpings

Member
Da blir dette gunstigere for oss :-D
Betaler sykt mye til Klarna, Elavon og DIBS. Så snart vår utvikler får ledig kapasitet kan dere vente dere en ny kunde :)
 

Freakshow

New Member
Veldig fornøyd med Bambora, spesielt modulen deres til Opencart, fungere kjempe bra. Om jeg skulle nevne noe som trekker ned, så er det rapportering dems, spesielt når en har flere merchants på samme org nummer, pdf rapport for hele mnd blir mye føring, ønsker dem kunne fått til ukes rapporter på pdf.
En kan få daglig rapportering men da i excel format som ikke passer vår regnskaps løsning.
 
Topp