Black Friday

En tråd i 'Generell markedsføring' startet av ellaro, 28 Nov 2013.

 1. ellaro

  ellaro Medlem

  Innlegg:
  245
  Ser det er flere som ruller ut Black Friday kampanjen idag (Starter i morgen)
  Må ærlig innrømme at her har vi sovet litt i timen, måtte inn på wikipedia for å lese meg opp litt. Er det noen som har planlagt noen kampanjer? Kjørte Black Friday kampanje ifjor?
  Litt nysgjerrig på hva dere tenker om fenomenet i det hele tatt? Er det nok Amerikanske tradisjoner i dette landet :) ?? For å ikke snakke om Cyber Monday førstkommende Mandag..hehe
   
 2. hvaer Medlem

  Innlegg:
  256
  Synes det blir helt idiotisk med Black Friday og Cyber Monday i Norge, når vi ikke feirer "thanksgiving". Når det er sagt, så handler jeg de fleste julegavene for 2013 på nett, denne helgen.
   
 3. InVert

  InVert Blogger

  Innlegg:
  167
 4. Erlend Medlem

  Innlegg:
  1.967
  Black Friday har endelig blitt større enn det var for bare noen år tilbake. Tror man kan tjene gode penger om man har en nettbutikk og kjører noen bra tilbud.

  Hvis du har en nettbutikk og kjører tilbud på Black Friday kan du få en lenke i denne artikkelen som lister opp norske nettbutikker med tilbud. Bare å skrike ut :)
   
 5. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.069
 6. InVert

  InVert Blogger

  Innlegg:
  167
  Skal gi dere et tips på VPS(og annet) server med BlackFriday Deal: Forside

  Beste de har er: 4GB Ram /160gb plass 320 gb trafikk til kun 225,- per måned i dag. Ingen binding.

  Fikk minste for nesten samme pris før, fornøyd med den men frister med mer kapasitet :D
   
 7. Frode

  Frode Medlem

  Innlegg:
  640
 8. Tore Andre Rosander

  Tore Andre Rosander Highroller

  Innlegg:
  772
  Sikkert ikke god butikk, men jeg holder meg litt unna disse hel-amerikanske tradisjonene. Jeg har heller ikke snø som daler i nettbutikken eller nisser i logen enda.

  Kjørte ut litt nyhetsbrev for en liten stund siden når butikkene startet med julesesongen, men det eneste jeg sendte ut var link til frelsesarmeen sin julegryte og pakkeinnsamling.

  Har faktisk fått mange gode tilbakemeldinger på dette.
   
  TorsteinO liker dette.
 9. i-net

  i-net Medlem

  Innlegg:
  787
  Det namecheap tipset likte jeg godt. Så skal utnytte den + kjøpe noe utstyr hos komplett. :)
   
 10. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Kjenner du til hosten? Stabilitet og sånt? Tilbudet virker jo veldig bra, så er litt fristende å slå til... En ekstra vps er jo alltid kjekt å ha...
   
 11. ellaro

  ellaro Medlem

  Innlegg:
  245
 12. InVert

  InVert Blogger

  Innlegg:
  167
  Jeg har fra før den minste pakken på VPS fra dem, hatt den siden sommeren og fungerer bra til mitt bruk. Wordpress, Video osv... Men det var min første VPS, så fikk litt guiding av support om hvor jeg burde finne mer informasjon osv... De er responsive. Nedetid har kun vært en planlagt tid i høst hvor det var en større oppgradering hos dem på nattestid i noen minutter som ble varslet på forhånd.

  Så jeg slo til på største VPS serveren nå, på månedlig basis. Har da 2 VPS fra dem. Hadde litt problemer med bestillingen i stad, noe med SMS, ble ordnet raskt etter noen minutter og fikk også svar på hvor lenge en fikk beholde prisen. Blackfriday tilbudet varer til 23:59 i kveld og prisen beholder du så lenge du har VPSen :)
   

Del denne siden