Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Effekten av Kudos.no

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Noen her som har herjet vår egen kjære lille digg, kudos.no enda?

Personlig har jeg herjet med dem i ukevis, og har lenge stått på topp med min DreyerMedia bruker. Trafikken? Ikke noe særlig og skryte av i helgene, men blir fort noen ekstra hundre brukere daglig av å være på forsiden. Fordelen av å være på forsiden av kudos.no er at du også havner på forsiden av itavisen.no, samt en rekke andre nettsider som har integrert kudos.no feed på siden sin.
 

Mats@TD

Medlem
Er jo mer enn trafikk som teller når det er snakk om å bli linket inn fra Kudos.no eller andre store siter. Nå har jo ikke Kudos noe spesielt i pagerank (2) så verdien av å bli linket inn er foreløpig ikke stor, men linkes du f.eks. inn fra i1.no (en annen norsk digg variant) som har pagerank 5 så teller jo det faktisk mer.

Kudos sin pagerank går nok minst opp til 5 ved neste oppdatering og linkene du har inne på Kudos vil jo derfor stige i verdi. Min opplevelse av disse sitene er også at du ikke får fryktelig mye trafikk (foreløpig), men link inn fra en side med høy pagerank er jo veldig nyttig å ha med seg videre.
 
Erfaring fra kudos så langt er at en sak blant topp 3 på dagens liste gir ca 50 besøkende. Dog er dette for det meste engangstrafikk av folk som ser på artikkelen og noen ganger resten av siden før de forsvinner igjen
 

Adrian

New Member
Eg har postet en artikkel som låg på 2.plass en eller to dager. Fikk vel rundt 800 unike fra kudos.
Mesteparten leste artikkelen og forsvant.
Men så er det jo muligheter for å slenge inn en del linker i artikkelen for få de til å klikke litt rundt.

Skal teste dette litt ut når eg får tid.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Min gjett-puppen episode 2 fra agurkposten.no ligger nå på topp i kudos, og derfor også på forsiden til itavisen. Foreløpig har dette resultert i snaue 3000 UV mandag, og jeg venter spent på resultatene for idag.

Brukerne klikker på annonser og greier, og kjøper også. Veldig bra. Godt fornøyd med konverteringen av brukere over til penger.

Kudos-trafikk virker mye mer aktive på annonsefronten enn besøkende fra for eksempel digg.com, som så og si aldri klikker på annonser. Har hørt om nettsider som fikk 30,000 besøkende fra digg.com, som resulterte i hele 4 klikk..

Nei, kudos virker lovende.
 

Msites Ltd

Livsnyter
Min erfaring med kudos er at det gir alt mellom 400 og 2000 besøkende. Alt er selvfølgelig avhengig av hvor godt man treffer med innhold!

Konverteringen er nok best til å begynne med Peter....men, jeg håper selvfølgelig den vedvarer for din skyld :)

Som flere av dere sier er kudos bruker "klikkere" som forvinner fort ut igjen av siden etter at de har sjekket hva som lurte bak kudos-saken....
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Ja, er det jeg tenkte på, rett og slett gjøre den litt mer tilgjengelig. F.ex. er den jo ikke tilgjengelig i selve galleriene, bare i artikkelen før folk faktisk har sett bildene. (har brukt den kenneth :) har både submitta og fått litt besøk fra kudus allerede, men helt tydelig når jeg ser på tallene folk viser her at det er mye mer potensiale, har jo ikke 40 forskjellige sider jeg kan linke fram og tilbake fra som endel av dere :p)

Må jo riktignok få til en løsning så det blir samme adressen som sendes inn fra alle sidene i et galleri, ikke 20 forskjellige, men litt ajax-magi skulle vel ordne den saken.

Riktignok vil vel antall sidevisninger rase ganske kraftig, ihvertfall tilsyneslatende, men unike besøkende må jo nesten prioriteres.
 
Sist redigert:

TorsteinO

Art Director & grunder
Steike...! Der smalt det til på kudos ja! Skulle bare titte på dagens tall på ratix, og fant ikke juiced på 2.side, som den har vært i det siste... så titta jeg på 3.side, men fant ikke noe der heller... så titta jeg på første side, og fikk litt bakoversveis! Logga inn, og jammen har det ikke kommet nesten 1000 unike bare fra kudos i dag!

Wohoi! Kudos! Kudos! Kudos!
I <3 Kudos

Må bare passe på å slenge inn litt ekstra innhold på rappen nå, for å prøve å ta vare på effekten!
 

Adrian

New Member
Hvor kommer trafikken til juiced fra? I hele perioden det ikke ble lagt inn innhold (det siste halve året) har siden hatt jevnt bra trafikk. Kommer alt fra søkemotorene?

Viss du ligger på kudos toppen med bra innhold, kan du få opp i 2000 unike på en dag!
Husk på at det er ca 6000 stk innom kudos hver dag!
Bra innhold på kudos: morsomme videoklipp, sex, "porno", spill, geek stuff, babes.
Dette må jo passe bra for juiced. Sålenge du tar deg litt tid med å lage bra innhold, så skal du ikke se vekk ifra at du vil få mange besøk fra kudos.
En liten kommentar til saken du har på kudos akkurat nå (Ukens Babe: Linda (22) - Juiced.no), bildene i galleriet er for brede, slik at de går inn i høyre menyen din... Drit pen dame forresten!
 
Topp