Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Elitebloggere og Bloggeliten

sta

Medlem
Forøvrig, den eneste elitebloggeren vi kan kalle eliteblogger er vel picxx, siden han visstnok drar inn 15k i måneden på blogging. DET er det eneste kriteriet jeg går etter. Penger.

Jeg drar inn 20K - 25K pr. måned på min største norske blog (inkludert forumbiten riktignok) og jeg vil på ingen måte kalle meg en eliteblogger. Egentlig et teit begrep spør du meg, svaret vil vel avhenge 100% av hvem du spør.

* Er du en eliteblogger hvis du har forferdelig mange lesere? Vel, da kan du bare pumpe ut store mengder porno/lettkledde damer/kjendisrykter, etc. (med all respekt for de her på forumet som faktisk tjener bra på dette).

* Er du en eliteblogger hvis du skriver om noe så snævert (ref. deler av den selvutnevnte kultureliten her i landet) at du knapt har en håndfull lesere, men du føler deg veeeeldig trendy?

Nei, ikke vet jeg. Jeg trives med jobben min og tjener brukbart, sannsynligvis bedre enn den gjennomsnitlige journalisten i Dagbladet og VG, men jeg er utmerket klar over at jeg kommer langt bak på den journalistiske rangstigen.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Jøss Sta! Artig ordspill.. prøv å si "jøss sta" fort 3 ganger..

Hvilken blog er det du drar inn 20-25k i måneden på da? Ble litt nysgjerrig..
 

picxx

Well-Known Member
Er vi for redd janteloven ??

Personlig driter jeg i janteloven og sure, negative tullinger som har gjort det som en heldagsjobb å rakke ned på alle som prøver å gjøre noe annet utenfor å være helt A4, men, en skal være litt tykkhudet om man ikke lar seg dupere av disse termittene ja :D

Har forøvrig forståelse for de som ikke ønsker å legge ut noen url til sider som gjør det bra, men ble litt nysgjerrig jeg også så om du kunne sende en pm med url til bloggen hadde jeg satt pris på det sta. Morsomt å se prosjektene som drives hvor det tjenes noen kroner :)
 

sta

Medlem
Jeg foretrekker å ikke legge ut noen link til bloggen her, av den simple grunn at jeg ikke ønsker at mine annonsører skal vite hva jeg tjener på bloggen pr. måned. Jeg frykter argumenter som; "Du tjener altså 25K pr. måned, da kan annonsen vi ønsker, umulig koste mer enn xx kr."

De som er nysgjerige nok kan sende meg en pm og jeg skal svare tilbake med linken.
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Utrolig! Forumet har vært i drift i over et år og dette er første gang noen faktisk gir et ordentlig svar på hvorfor dem ikke ønsker å opplyse hvilke nettsider dem driver! Kudos til deg..
 

sta

Medlem
Hehe, nysgjerigheten var stor skjønner jeg :). Tror jeg har svart alle nå.

Nå skal det sies at jeg har jobbet med denne bloggen i bortimot 10 år og det er først de siste årene det faktisk har blitt litt penger av det. Å tenke langsiktig og ikke gi seg er vel nøkkelordet her. Samtidig er det jo ikke slik at jeg kan putte 25K i lommen hver måned, jeg har bl.a. ganske store reiseutgifter forbundet med jobben med bloggen. I fjor brukte jeg nesten 100K på reiseutgifter ifbm. deltakelse på diverse arrangementer rundt omkring i verden.

Nok om meg og mitt, tilbake til topic......
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Ja, tilbake til topic..

Kan vi kalle sta en eliteblogger da? Eller per definasjon fra picxx sin blogg er han en problogger? Han kan trossalt gjøre levebrød av det han driver med. Men jeg vil nå allikevel si han er mer eliteblogger enn disse andre tullingene som blir fremstilt som elitebloggere!
 

picxx

Well-Known Member
En eliteblogger er vel lederen i sauflokken, som de andre sauene fint følger etter, mens en problogger er bonden, som faktisk tjener penger på både sauene og resten av bondegården ;)
 

Helge

Profesjonell Googlesøker
Jeg vil se på meg selv som en subkulturel popblogger:p haha...

Har ingen behov for å sette noen i bås, men det blir gjort av alle slags folk. Er nok bare noe vi må leve med:p La oss kalle det for: bloggere!
whateverthefuck om det er elite, pro eller kultbloggere :p
 
Topp