Forretningside.. quiz hvor du må betale for å få svaret.

tulling99

Medlem
Jeg surfa på nettet her en dag. Så kom jeg over en google annonse som jeg trykket på. Det var en quiz; "Når skal du dø?".

Så var det 30 spm, så det tok litt tid. Da jeg kom til siste side og var meget spent på når jeg skulle dø, så måtte jeg sende en sms eller noe for å få svaret. Dette kostet jo 2x50 kroner!!

Med andre ord gadd jeg ikke det. Men jeg skulle jammen vurdert det hvis det kostet 5 kroner ettersom jeg hadde brukt flere minutter på quizen.

Noen her som har prøvd dere på å lage slike sider? Er det mange som faktisk betaler?
 

skogtrollet

Medlem
Jeg tok en test om hvor god moral jeg hadde. Brukte en 15-20 min. Var sykt nære på å betale 30 kr for å finne ut svaret. Men jeg avsto :p

Har ikke prøvd ut slik selv.
 

storform

New Member
Synes lite om slike idéer, med mindre det kommer klart frem på forhånd at det faktisk koster pemger. Dette gjør brukeropplevelsen av nettet dårligere og er i beste fall villeding av brukeren. Jeg vil sammenligne det programmer som markedsføres som gratis, f.eks. et antivirusprogram. Brukeren laster det ned, gratis, og skanner maskinen. Trusler blir funnet. SÅ FÅR DU BESKJED OM AT DET KOSTER PENGER Å FJERNE DEM. Alle som laster ned et slikt program har jo til hensikt å fjerne evt. trusler, og da må det IKKE annonseres som gratis. Forbanna irriterende!
Nei, kom heller med et konsept som er godt nok til at folk faktisk vet hva de begir seg ut på på forhånd og selv da ønsker å investere noen kroner!!!
 

tulling99

Medlem
Joa, jeg ser den. Er forsåvidt enig. Samtidig syntes jeg ikke så veldig synd på folk som gidder å bruke 10 min på å ta en fun-quiz på nettet. Og heller ikke de som gidder å betale for tjenestene. Det er vel samme målgruppe som Jamba har: Dumme folk som kjeder seg.
 
Sist redigert av en moderator:

picxx

Well-Known Member
Utifra svarene her i tråden, hvor ingen giddet betale, ser det ikke ut som noen pangide akkurat ;)
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Er nok flere som gidd å betale en det man skulle tro. Ellers hadde de nok ikke hatt råd til å annonsere så mye for det. Med andre ord, man kan tjene mer enn det koster å kjøpe trafikk til en slik side.

Men man trenger sikkert ikke at mer enn 1 av 1000 betaler for at man går i pluss. Så å basere det på de to som har postet sin erfaring i denne tråden, blir litt feil. Men begge de to i denne tråden vurderte jo faktisk å betale.

Jeg ville dog prøvd å tjene penger på andre ting. Liker ikke å lure folk/sløse vekk andres tid.
 

picxx

Well-Known Member
Men det kan jo være en fin måte for å samle leads da.. :D
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Om det hadde vært et eller annet som virkelig intresserte meg, og testen virkelig hadde klart og få meg enda mer lysten på svaret etterhvert som jeg tok den kunne nok også jeg så absolutt vurdert å betale for å se svaret. Dersom testen derimot er av samme nivå som Mmmedier's "Delta i undersøkelsen om juletrær og vinn juletreforbruk i 10år (Du finner også ut hvor i stua du skal sette juletreet)" ville jeg nok ikke akkurat betalt for noen svar.

Gode tester, med meget gode og seriøse svar mener jeg altså at absolutt kan være verdt en sms som koster noen kroner.
 

picxx

Well-Known Member
Mmmedier har ikke quizzies, de har leadsamlere ;)
 

picxx

Well-Known Member
Så sant så sant. Mikser quiz med surveys jeg her nå. :)

Det jeg ikke skjønner... hvorfor i all verden annonsere for disse?
Sett heller opp egne epostlister i kategorier, sett opp autoresponders på hver email liste og lag egne slike leadsamlere du reklamerer for.
Kjør ivei med CPA på email listene og jeg garanterer at du sitter tilbake med mere per lead enn det du får fra mmmedier/euroads etc.
Bruk også gjerne annonsenettverk og betal for hvert lead til affiliates.

Lurer forresten på om noen av disse "fantastiske" premiene på noen av disse leadsamlerkampanjene noen gang blir gitt ut?
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Hva gjelder premier så vil jeg ikke uttale meg, men vinnersjansen derimot (når deltagere fra Sverige, Danmark og Norge og kanskje flere også kommer på samme survey) er jo ganske liten. Clash Media går også forresten ut med navn på vinnerne, både fornavn, etternavn og by mener jeg å huske.

Sikkert en god tanke det der med "autoresponders" om jeg forstod deg riktig picxx. Selv har jeg sittet med tanken om og mekke egne surveys fremfor ferdigsurveys som finnes tilgjengelig hos de forkjellige nettverkene.

Fikk en følelse av at jeg drar dette litt OT nå. Beklager det altså, skal heller tie litt om andre ting enn betalte quiz tenker jeg. :)
 
Topp