Hva med forsiden på WF?

En tråd i 'Nytt fra WF' startet av Tonny Kluften, 10 Jun 2009.

 1. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.966
  Hva skal vi ha på forsiden til WF?
  Kanskje blåse i den og redirecte den til forumet?
   
 2. Santo

  Santo Active Member

  Innlegg:
  880
  Personlig sjekker jeg den aldri. Favorittlenken går direkte til forumet og dagens innlegg.
   
 3. peterandrej pensjonert moderator

  Innlegg:
  2.568
  Forsiden, vel den er det vel 4-5 måneder siden jeg så sist. Og da var det et uhell. Ser ikke vitsen med den, redirect heller til forumet.
   
 4. zapotek

  zapotek Medlem

  Innlegg:
  3.689
  Jeg ser aldri på forsiden.
   
 5. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.966
  Forsiden hadde 200 visninger i går så det er tydelig at noen ser den.
   
 6. Mr Vest

  Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

  Innlegg:
  2.079
  Ja, forsiden er kjedelig på Webforumet. Det syns jeg faktisk.

  Når jeg her sitter med en oppløsning på hele 800x600 og kikker på forsiden, da får jeg disse 4 boksene med informasjon midt foran meg (store), og ikke engang det gjør at jeg blir noe intressert i hva som faktisk står der. Boksene blir ikke mer synlig om jeg endrer til en normal oppløsning, og derfor enda mindre attraktive.

  Noe jeg selv tror kunne blitt bra måtte være redirecte til forumet og heller legge inn informasjon på fremsiden av forumet til utloggede brukere, som forteller litt om hva dette forumet er for noe, og hva brukeren som er utlogget kan forvente og finne her inne. Også sammen med en link til et registreringskjema.

  Ellers så er det jo per i dag slik at "Webhotell," "Verktøy," og "Tjen Penger" ligger i navigasjonen der oppe i headeren. Disse 3 føler jeg at kunne passet bedre inn under et eget menyelement, som da gjerne kunne hatt en lignende type forside som WF har i dag. Da vet jeg tross alt hva jeg leter etter, noe som da gjør boksene med attraktive. Hva jeg leter etter, det vet jeg ikke når jeg kommer inn på fremsiden til WF...
   
  Sist redigert: 10 Jun 2009
 7. Robin Johansen

  Robin Johansen Medlem

  Innlegg:
  387
  Synes man kunne gjort noe med forsiden som med f.eks Sitepoint - litt mer spennende. Siste nyheter, blogginnlegg, utdrag fra katalogen du nevnte tidligere osv.
   
 8. Kassimaja

  Kassimaja Geocacher

  Innlegg:
  770
  200 visninger? Er det så mange som glemmer å skrive /forum bak adressen når de skal inn på forumet ;) Jada, jeg var sikkert en av dem i går... Forsiden er egentlig mest irriterende, for det er forumet du liksom skal inn på.
   
 9. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Forsiden brukes vel ikke fordi det ikke er noenting å bruke der. Hovedårsaken til at jeg laget den var fordi jeg planla å lage litt mer dynamikk i den, noe som aldri ble noe av (derfor du har tatt over nå :D).

  Forsiden er også greit å ha med tanke på SEO, siden veldig mange av de som lenker har en tendens til å lenke til forsiden. Det kan være greit å beholde en side der som ikke er redirect, som etterhvert kan lenke til diverse undersider du vil skal ha god rankering i søkemotorene.
   
 10. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Enten kan man jo bruke den som en portal til resten av siden, eller du kan bruke den for å annonsere egne tjenester på den.
  Mulig det blir en del arbeid med en portal, men det finnes vel også en portal løsning for VB om jeg ikke tar feil. Da vil det jo også være enklere å implentere bokser og ting og tang du vil legge inn i ettertid.

  Å redirecte forsiden til forumet synes jeg ikke er noen god ide, da WF faktisk begynner å bli så mye mere enn kun forumet.
   
 11. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.966
  Har du noen eksempler på hvordan en slik portal kan se ut? Sitepoint er bra, men jeg finner den ikke spesielt nyttig for medlemmene egentlig.
   
 12. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
 13. Gaasehud

  Gaasehud Medlem

  Innlegg:
  853
  Tja, enig med flere her at den mangler litt innhold. Men skjønner at Kenneth har gjort det bra for SEOens skyld, bare at det kunne vært slengt inn siste foruminnlegg, osv. :)
   
 14. Krister

  Krister Romteknolog

  Innlegg:
  131
  Få mer dymanisk innhold, samt en sidebar i stedet for bare å liste opp ting.

  Inkluder WF-bloggen på forsiden kanskje? Eller egne nyheter? Få en sidebar hvor siste fra forumet kan dukke opp.

  Elle man bare kunne gjort WF-bloggen til forsiden? Webforumet.no Blogg

  (Og når vi snakker om WF sin fremtid, så hørte jeg rykter om WF-hosting man betaler for... Kunne kanskje være interessert i noe slikt.)
   

Del denne siden