Kampanje for boligalarm

En tråd i 'Affiliate-programmer' startet av Adservice Media, 28 Feb 2012.

 1. Adservice Media Medlem

  Innlegg:
  43
  Hei,

  vi har nylig lansert en kampanje for Securitas Direct. Kampanjen er innhenting av leads, hvor den intereserte blir kontaktet for tilbud. (Telemarketing lead). Betingelser:

  • Det betales per lead
  • Det er en validering så "Donald Duck" leads slettes
  • Leads som er utenfor dekning betales ikke for

  Det er en meget stor dekningsprosent så det forventes ikke mye sletting pga sistnevnte punkt. Vi tror at tiden før påske er ett godt tilspunkt å reklamere for boligalarmer, da mange fokus har fokus på innbrudd og brann opp mot denne perioden.

  Man kan logge inn på partner.adservice.dk for å se pris og mer info om kampanjen. Om du ikke har log inn, så kan du sende meg en mail, PM, eller søke om en partnerkonto på AdService Media .
   
 2. Erlend Medlem

  Innlegg:
  1.967
  Hva menes med utenfor dekning?
   
 3. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.746
  Finnmark. Der har de ikke bolig. De har iglo :eek:
   
 4. Adservice Media Medlem

  Innlegg:
  43
  Med utenfor dekning menes at det er noen postnummer hvor produktet ikke er tilgjengelig (vektertjeneste). Mitt estimat er dog produktet dekker ca 90% av befolkningen.

  Jeg har ikke for vane å legge ut info om kampanje her på WF, men jeg er interessert i å høre om folk her tror dette er en type kampanje hvor de kan konvertere på - i så fall så hører jeg gjerne fra dere (gjerne på mail, telefon eller PM) om dette. Er det marked for boligalarmer for affiliates i Norge?
   
 5. Martin Ravndal

  Martin Ravndal Medlem

  Innlegg:
  653
  Dere skulle ha hatt åpent for privatpersoner, siden jeg gode nettsider med ledige annonse plasser!:)
   
 6. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Eller så skulle du ha registrert et ENK. ;)
   
 7. Martin Ravndal

  Martin Ravndal Medlem

  Innlegg:
  653
  Jeg ville gjerne ha gjort det, men har ingen mulighet siden jeg kun er 15:)
   
 8. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Ta en prat med foreldrene dine, så kan det hende de setter opp et enkeltpersonforetak på en av dem som du kan bruke :) Så lenge du holder deg til nettbasert virksomhet som det du har snakka om skal det godt gjøres å tape mye penger. Det vil også være FORDØMT god læring, evt er det mulig du kan sette opp et UE-foretak (ungt entreprenørskap - google it) sammen med noen venner, er ikke sikker på hva aldersgrensa er der?
   
 9. namaste Medlem

  Innlegg:
  164
  UE må vel skje gjennom skolen, og da fortrinnsvis på VGS? ENK er en mulighet, men om foreldrene dine er skeptisk kan du bruke litt sparepenger å få deg et NUF i deres navn. ENK gjør jo det vanskeligere å få boliglån hos en del banker pga risikoen det medfører, mens eier i et NUF er på samme måte som et AS fritatt. Koster deg noen tusenlapper å sette opp (rundt 4600 inkludert de 2600 Brønnøysund registeret skal ha), og en tusenlapp i året for å håndtere papirarbeidet til utenlandsdelen.
   

Del denne siden