Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Kystbloggen i Dagbaldet..

Ståle

Medlem
Så den igår jeg også. Lå som hovedartikkel en stund med et svært bilde. Burde gi en del trafikk, eller hva sier du fiskeri? :)
 

picxx

Well-Known Member
Om en dømmer utifra ratix er ikke effekten all verden.
Noen hundre ekstra treff noen dager, og thats it.

Dagbldet er jo heller ikke den beste plassen å bli utlinket fra, da artiklene deres alltid består av en masse utlinker.
Om den også hadde kommet opp i papirutgaven ville nok effekten betydd en god del trafikk over tid.
 

Msites Ltd

Livsnyter
Dette må være en av årets beste "promoteringer" av en liten blogg!?! Nå er såærsmålet bare om han klarer å få denne til å vare lengst mulig!

Det er vel nå han skulle vært kjapp på å kjøre promo av RSS etc..... Men, som de fleste her inne er man vel ikke forberedt på at slike ting skjer og kan benytte seg maksimalt av det!
 

sKrud

Meget sliten student
Mener å huska at han skrev her inne at han ikke kom til å være online på et par tre dager for..thja 2 dager siden....:p synd for han... La inn en kommentar med lenker til RSS feeden hans og en anbefaling om at folk måtte begynne å abonnere.. Men, kommentaren måtte selvfølgelig godkjennes først.....bummer..
 
Sist redigert:

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
haha, kjip tid å være borte på! Han har jo jobbet hardt og lenge med disse bloggene sine.. og når han endelig tar seg en velfortjent ferie blir han plutselig norges mest populære blogg over natten. Noe sier meg hjertefrekvensen er høy når han kommer tilbake og ser alt oppstyret.. hehe!
 
Topp