Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Multistore

Rudi Thomassen

New Member
Hei,

Velger å legge ut litt info om dette her siden det har vært diskutert i tidligere tråder.

Mystore har denne uken nylig lansert en meget etterspurt funksjonalitet på plattformen.
Om du driver nettbutikk har du kanskje vurdert muligheten for å utvide med en eller flere butikker. Med en multistore-løsning fra oss, kan du administrere flere nettbutikker fra et og samme kontrollpanel på en enkel og fleksibel måte.

Har du for eksempel drømt om å opprette franchise-butikker? Eller har du et domene som passer utmerket for en spesiell produktkategori? Tenkt tanken på å selge dine produkter i et annet land/marked?

Mulighetene er mange! Vi er opptatt av at du skal ha mest mulig fleksibilitet i underbutikkene, samtidig som du nyter godt av fordelene som ligger i en multistore-løsning.

Litt mer info her:

apps.mystore.no/products/multistore
 
Sist redigert av en moderator:

rattata

Medlem
Finner ingen priser på multistore på nettsidene deres? Og hvordan er det med betaling? Hva om jeg ønsker tre butikker med Nets på tre ulike domener? Betaler man en pris for Nets eller ganges dette med tre?
 

Rudi Thomassen

New Member
Hei,

Prisen er basert på hvor mange butikker du ønsker inkludert i Multistoreløsningen og hvilket type oppsett. Du kan sende en mail til meg på rudi@mystore.no og fortelle litt om hvilke behov du har så får du en pris.

For vår del holder det med én avtale med betalingsleverandøren, så rent teknisk spiller det ingen rolle hvor mange butikker du har. Èn avtale skal holde for oss.
 

Rudi Thomassen

New Member
Hei Tonny,

Det har ikke noe med hemmeligholding av pris å gjøre, men mer det at dersom vi skulle hatt en prismatrise for all funksjonalitet og alle mulige behov så hadde den blitt såpass kompleks at det mest bare hadde vært til forvirring.

Appen er såpass massiv og inneholder såpass mye funksjonalitet at dersom vi skulle satt en fast pris på den så måtte vi ha inkludert all funksjonalitet i prisen og dermed ville både prisen og funksjonaliteten i appen blitt overkill for mindre kunder, som hverken ville hatt råd eller behov for alt.

To scenarioer:
1:
Butikk X ønsker én ekstra butikk der han ønsker å synkronisere produktkatalogen med den nye butikken.

2:
Butikk Y har 7 butikker der han ønsker å synkronsiere masterbutikken med de andre butikkene. Han ønsker å synkronsiere:
- Hele produktkatalogen
- Lagerstatus for alle butikker,
- Priser for alle butikker,
- Alle kategorier - der noen kategorier kun skal vises i 3 av butikkene.
- Hele kunderegisteret
- Varenummer, innkjøpspris og produsent.
- I tillegg ønsker han å synkronsiere SEO-info på fra masterbutikken.

Han ønsker også at 2 av butikkene skal rette seg mot henholdsvis Finland og Sverige, mens de resterende 5 skal rette seg mot Norge.

Han ønsker også ulike betalingsmetoder per butikk og et eget design per butikk.
Til slutt sier han at en av butikkene hans faktisk er en fysisk butikk med flere avdelinger som han vil ha med i oppsettet slik at han kan ha orden på lagerstatusen også der.

Slik vi ser det så må vi differensiere på pris, spesielt siden tilbudet om Multistore like mye skal være til hjelp for små butikker som store konsern.

Mvh Rudi
 

alterego

Medlem
@Rudi Thomassen Da går det vel an å bruke "Pris fra kr ..... til kr .... (les mer om mulighetene her)"?

Synes ikke det ser mer komplisert ut enn at det er 100% oversiktlig og for de som er interessert i detaljene kan dere lage en mer detaljert/komplisert matrise over funksjonalitet og pris. Dybdelenking etter mer informasjon er vel ganske grunnleggende web-funksjonalitet og noe vi alle forventer å finne?
 

rattata

Medlem
Jeg tolker dette som at butikk nr. 2 og 3 blir dyrere enn butikk nr. 1, og da er vel hele poenget med multistore borte. Finnes heldigvis mange andre alternativer som håndterer dette både ryddigere og mer oversiktlig.
 

Rudi Thomassen

New Member
Hei,

Joda, ser poenget. Men hver case må likevel håndteres manuelt på grunn av ulike oppsett per butikk, så en butikkeier må likevel være i kontakt med en av våre ehandelskonsulenter. Og det vil være forskjell om noen skal ha 2 butikker og 200 butikker.
 

Rudi Thomassen

New Member
Men ja, vi skal se på om vi kan lage en bedre prisoversikt på det. Men kan avkrefte at butikk 2 og 3 blir dyrere. Det er tvert i mot :)
 
Topp