Nettbutikk og varelager selges

hvoslef

Student
Selger en nettbutikk i luftsofabransjen (www chillo no).

Nettstedet har vært i drift siden mai 2016 og har omsatt for 235.000 inkludert merverdiavgift, hvorav 60 % er solgt med faktura og resterende 40 % med forhåndsbetaling. Hovedsakelig har salgene kommet gjennom mye markedsføring på Facebook, og noe fra pågående avtaler med bloggere.

Pr. 06.07.16. er estimert lagerverdi ca. 40.000 eksludert mva, disse er uten logo. For øyeblikket har vi avtale med Lettbutikk som leverer ut alle varene, og arbeidsmengden begrenser seg til markedsføring og kundehenvendelser, ca 1-2 time(r) per dag. Derimot anbefales det å bruke enda mer for å løfte nettbutikken ytterligere.

Nettbutikken skiller seg ut i markedet med en eksepsjonell video, som konkurrentene ikke har. For øyeblikket har vi allerede forhandlet frem en lavere innkjøpspris med leverandør som kan overføres til kjøper. Den nye avtalen inkluderer logo og frakt og vil gi høyere marginer enn det vi har hatt til nå.

Nettbutikken blir solgt på grunn av for lite tid tilgjengelig til å bruke på å markedsføre og utvikle nettbutikken tilstrekkelig for å konkurrere i markedet. Vi har solgt varene for varierende priser, alt fra 699 til 999 per stk.

Ved salg overføres følgende til kjøper:
  • Varelager
  • Nettbutikk inkludert medieprofil
  • Domene og sosiale medieplatformer
  • Facebook-, Instagram- og YouTube-bruker
  • Leverandørkontakt
Send seriøse henvendelser eller ditt bud til hvoslef.jo@gmail.com.

Minstebud er 50.000 NOK eksl. mva.

Med forbehold om feil i annonsen.
 
Sist redigert:

Stoppet

Banned
Hvor mye har du brukt på markedsføring i perioden?

Jeg har sett tilsvarende solgt helt ned i 399,- . Kjører du ekstra høy margin?
 

hvoslef

Student
Vi har nå valgt å gjøre det mulig å kjøpe varelageret uten nettbutikken. Pris per stk er 180 eksl. mva og frakt. For øyeblikket har vi omtrent 200 enheter som er uten logo. Foreløpig varelager: 200 stk, som gir salgspris 36.000 eksludert mva og frakt.

Henvendelser kan sendes her på Webforumet eller på hvoslef.jo@gmail.com.
 
Topp