Noen med erfaring fra Bambora Checkout?

En tråd i 'Generell business' startet av Linderman, 10 Jun 2016.

 1. barentshavet Active Member

  Innlegg:
  381
  Oppdatering på dette? :)

  Om dere klarer å holde kostnadene lavere enn Klarna er jeg helt sikker på at mange vil komme til å bytte og vurdere Bambora. Klarna er dritdyrt, spesielt for nyetablerte og de finnes det jo mange av! Det kommer godt frem om man søker litt i trådene på forumet her.. :)
   
  ØysteinW liker dette.
 2. BamboraNorge New Member

  Innlegg:
  6
  --

  Hei!

  En liten oppdatering:

  Vi har forbedret design og funksjonalitet, og fått integrert Vipps i checkouten. Om noen ønsker å teste løsningen, kan en gratis testkonto opprettes her:

  https://boarding.bambora.com/Checko...3.1997792642.1498126496-1247492104.1433153509

  Faktura/delbetalingsløsningen har jeg fortsatt ingen konkret dato på, men det nærmer seg- og jeg holder dere oppdatert! Dere kan også ta direkte kontakt med ecom.norway@bambora.com for mer informasjon om det tekniske og hvordan man kommer i gang. :)

  Vennlig hilsen Margrethe
   
 3. Jens1986 Medlem

  Innlegg:
  600
  Hvordan er det i fht. Shopify?
   
 4. BamboraNorge New Member

  Innlegg:
  6
  Hei Øystein!

  Dessverre er det dårlig nytt fra den kanten: Shopify har nemlig stengt for nye "søknader" om integrering i sin butikk; https://help.shopify.com/api/sdks/hosted-payment-sdk. Det vil si, at vi ikke har mulighet for å få inkludert vår checkout i Shopify for øyeblikket. Det er uvisst når Shopify åpner for nye integrasjoner igjen, men når de gjør det er vi i alle fall klare. :) Når dette blir vet vi ikke, men følg gjerne med på hjemmesidene våre for oppdatering! Ellers skal jeg nok prøve å huske å skrive det her i tråden også.

  Vennlig hilsen Margrethe
   

Del denne siden