Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Ny lokalportal for kjøp og salg i Alta: Altamarkedet.no

MariusB

Skaper & Idémaker
Vi tar gjerne imot konstruktive tilbakemeldinger på Altamarkedet.no - Din portal for kjøp og salg i Alta, som er en ny lokalportal for kjøp og salg i Alta. Tjenesten er gratis å bruke.

Hvor stort behovet er for en slik portalt lokalt vil tiden naturligvis vise, men siden det finnes en Facebook-gruppe med over 12.000 medlemmer (19.000 innbyggere i Alta) så tror vi behovet for en oversiktlig portal er der.

For øyeblikket er tjenesten i en "tidlig betafase", så vi driver ikke noen større promoteringer i skrivende stund.
 

hansson

Langveisfarende
Fin side dette, har tro på den. Har ikke tro på at Finn vil like at dere låner uttrykket i logoen deres i banneret i bunn. Det er veldig effektivt og signaliserer med en gang hva dette er for noe, men jeg ville likevel brukt samme logo over alt og ikke hatt to forskjellige. Den øverst t.v. er helt fin.
 

Ole Avranden

utvandret
Synes den ser bra ut, og det bør være marked for en liten portal som dette med et kundegrunnlag på 19000 innbyggere.
Men i likhet med Hansson synes jeg det ser ut som om den nedre logoen fort kan bli brysom dersom han Finn stikker innom - de er jo helt paranoide på merkevare og konsept.
 

NilsF

Medlem
Alta ligger i Finnmark, så om man vil utvide dekningsområdet samt virkelig gå inn for å provosere en viss etablert annonseportal, så kan man lage et ordspill på Finnmark og marked ved å endre navn til:

FINN markedet

Og domenet finnmarkedet.no er ledig, så løp og kjøp før FINN .no tar det (vel, de kommer nok og tar det uansett...) :D
 

Ole Avranden

utvandret
Alta ligger i Finnmark, så om man vil utvide dekningsområdet samt virkelig gå inn for å provosere en viss etablert annonseportal, så kan man lage et ordspill på Finnmark og marked ved å endre navn til:

FINN markedet

Og domenet finnmarkedet.no er ledig, så løp og kjøp før FINN .no tar det (vel, de kommer nok og tar det uansett...) :D

+1

Kan jo få litt PR på det som et stunt. Men ville nok ikke lagt mye penger i markedsføring og utvikling ;)
Kan jo lansere nettstedet til våren, og tipse Finn anonymt midt i agurktida. Vips så er man på alle nettavisene i Norge.

- Mailen til Domeneshop hvor man ber om domeneoverføring kan man skrive ferdig i ledige stunder. Slik at man har den klar når advokaten til Finn tar kontakt...
 

MariusB

Skaper & Idémaker
Tusen takk for nyttige innspill!

hansson og Ole: Det blir den øverste logoen som brukes. Grafikeren har såkalt "blingset" på den logoen som ligger på bannerne.

NilsF: Kommentaren om Finnmarkedet.no må jeg på godt nordnorsk si at var et jævlig artig innspill. Men da vi fremover i hovedsak kommer til å satse på å bygge og teste ut utralokale portaler for Alta, så skal vi ikke driste oss til å gå den retningen.
 

hvaer

Medlem
Fordi når ett tema blir oppdatert, som hender fra tid til annen, så vil dine endringer i temaet bli slettet, om man ikke bruker child theme. Ett annet moment, er at hvis man lager noe for salg, så er det særs uheldig at man kan søke om temaet man har brukt.

F.eks. Du leier inn noen til å lage en stor nettside, og du bruker f.eks dette temaet fordi det passer godt til kundes ønsker. På noen får timers arbeid, så hanker du inn 50k. Så går det ett halvt år, og kunde begynner å bli god i wp. Så kunde googler temanavn, og hva finner man? Joda, man finner ett tema som er nesten likt det som ble bestilt. Jeg kan love deg at kunde aldri kommer til å benytte seg av dine tjenester igjen, når kunden ser at mesteparten av den nye fine siden, er brukt av 3000 andre også...
 

MariusB

Skaper & Idémaker
Takk for innspillet vedrørende child theme. Dette må vi se nærmere på ASAP.

Forøvrig begynte vi å spre siden via Facebook-side i går, og på et døgn ligger vi allerede oppe i 350 som liker Altamarkedet.no. Over 400 unike brukere har også vært innom det siste døgnet. Vi er litt overveldet over dette, da vi ikke har brukt en krone på markedsføring enda. :)
 

MariusB

Skaper & Idémaker
Ja, det er litt overraskende.. men veldig hyggelig! :)

Utfordringen er videre få aktiv bruk i forhold til publiseringer av annonser på siden, men vi har en ganske klar plan på det. Jeg kan avsløre litt mer rundt det når vi gjør den delen offisiell. Om vi får det til å fungere, så kan det jo kanskje være til inspirasjon for andre som kan tenke seg å gjøre lignende prosjekt på sitt hjemsted. Ultralokale portaler er i alle fall noe vi har veldig tro på!
 
Topp