Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Ny nettbutikk - Trenger tilbakemeldinger

Turbo Heidi

Member
No har det seg slik at eg har bygd opp en ny nettbutikk. Har fått noen venner til og gi tilbakemeldinger. Men trenger også tilbakemeldinger fra noen utenforstående. Venner har lett for å si at det er bra - enten det er for å gjøre eieren glad eller fordi dem gjerne ikkje vet hvordan det burde sett ut....

Tar i mot all Ris/Ros med takk :)

Cubestore
 

erlsae

Medlem
1. Veldig treg å laste
3. Mye hvitt (for mye!)
4. Dårlig bruk av farger der det blir brukt (knallblå handlekurv, når det tilsynelatende er gul, grønn og rød som skal være fargene?)
5. Cubestore...Ok, jeg kommer inn på nettbutikken, men jeg vet ikke hva du selger, og hva som skiller denne nettbutikken ut i fra de 1000 andre?
6. Siden inneholder ressurser som ikke er sikre. Disse ressursene er synlige for andre mens de er i transitt, og en angriper kan modifisere dem for å endre på sidens utseende.
7. Kjøpsbetingelsene var veldig rotete. Jeg leser alltid kjøpsbetingelser hvis jeg handler på en ny nettbutikk, men denne gang står jeg over.
 

erlsae

Medlem
Ja, det er slik det ser ut for oss andre også. Når du skal ha SSL er det greit at det fungerer som det skal. Gjør som @Dostojevskij skriver, sjekk at alle lenkene på nettstedet ditt går / eller henter info fra https:// og ikke http://.

Ser i kildekoden din at du har flere lenker som går / henter fra http://. Kanskje det finnes en plugin som kan hjelpe deg, hvis ikke må du endre noen linker manuelt, bla. faviconet og noen metatags.

Slik skal det se ut:
ssl-0-lock.png
 
Sist redigert:

Turbo Heidi

Member
Ja, det er slik det ser ut for oss andre også. Når du skal ha SSL er det greit at det fungerer som det skal. Gjør som @Dostojevskij skriver, sjekk at alle lenkene på nettstedet ditt går / eller henter info fra https:// og ikke http://.

Ser i kildekoden din at du har flere lenker som går / henter fra http://. Kanskje det finnes en plugin som kan hjelpe deg, hvis ikke må du endre noen linker manuelt, bla. logoen.


Så det vil si at til og med bilder skal på https://
Hvordan finner man dem kildekodene?

Hadde vore flott med en plugin som fikset det ja :)
 

Britta

stoffdronning
Den rødgrønn-kombinasjonen med rød skrift på grønn bakgrunn er veldig uheldig for alle som sliter med akkurat de fargene.
Ellers er det for mye hvit for min smak og veldig 'upersonlig' og for min del vet jeg ikke om jeg ville ha brukt drop-shipping som reklame (i om oss-delen).

Kjøpsbetingelser, hva er forskjell mellom følgende: ...salg av varer fra nettbutikken til forbrukere og ved nettbutikk salg...?

Ellers lader den vanvittig treg, måtte telle til 10 før startsiden var klar. Hadde jeg kommet via Google hadde jeg ikke ventet men klikket videre. For lang venting.
 
Topp