Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nyhetsbrev+backbone = avslått

picxx

Well-Known Member
Hvorfor skal ikke forsiden ha noen funksjon?
Skal du ha en side som er heeeelt blank men overfylt av annonser?

Fordi den er ikke viktig.
Det er backbon'et på domenet som skal brukes.
Trenger ikke være overfylt av annonser...kunne gjerne satt opp et bilde av Arve Tellefsen, men hadde neppe fått flere til å godkjenne søknadene av den grunn.

Jeg gidder ikke bruke masse tid på å utforme en side som ikke har noen funksjon.
(kunne jo bare satt opp en redirect til en annonsør, men hadde vel da heller ikke fått så mye mere godkjennelser på søknadene).

Det hele bunner i at annonsører er altfor ukjente med hvilken markedsføring som er tilgjengelig, og legger kun til grunn hovedside (hvor du skal plassere bannerne fra dem..gakk, gakk) når de får inn en søknad.

Men som sagt har jeg fått en del hjelp av Joakim, så i mitt tilfelle ordnet dette seg til det beste for alle parter :)
 

kongen

kongemedlem
Du sier du skal ha nyhetsbrev, bør du ikke ha et skjema på forsiden hvor folk kan legge inn epostadressen sin? Er de noe ala dette du skal gjøre (det jeg trodde Mr TD skulle skrive bloggpost om)
 

picxx

Well-Known Member
Nyhetsbrev og nyhetsbrev Fru Blom... reklamebrev er vel kanskje det riktige ordet :eek:

Nå var det vel formen du spurte etter, ikke innholdet.
Ikke alle som makter å spy utav seg like mye dritt som det euroads gjør ;)

Hadde deltakerne giddet å lese brukervilkårene til euroads hadde de neppe deltatt.

Du sier samtidig ja takk til å motta spennende gratis nyhetsbrev fra undersøkelsens sponsorene. Du kan selvfølgelig til enhver tid avmelde deg nyhetsbrevene.

Undersøkelsen sponsore er: Rabattkontroll.com, Callia, Clubmail.nu, Online Bingo, Tilbuddirekt.net, Adbaum Advertising, Ukensvinnere.no, 123offers.info, Offers4you.eu, Boozt, Elin-Bikrnes Newsletter, EAmail.no, sendaway.no og E-forbruker.no.

I tillegg aksepterer du å bli kontaktet av Casino Classic via email og av Callia, Cappelendamm, Provea, Viasat og Securitas via brev, e-post, telefon, sms og andre elektroniske medier.

Underveis vil du få gode velkomsttilbud.
Tilbudene er helt uforpliktende, og du kan si nei takk til alle tilbudene.
 

kongen

kongemedlem
Ikke alle som makter å spy utav seg like mye dritt som det euroads gjør ;)

Hehe, det var akkurat Euroads sine brukervilkår jeg la merke til, en stor mengde med "nyhetsbrev" fra mange forskjellige leverandører... man kan ikke bare melde seg av igjen enkelt etterpå, men man må melde seg av hvert enkelt nyhetsbrev. Tro hvor mange reklameeposter som ligger i epostadressen når man kommer hjem fra en påsketur?
 

picxx

Well-Known Member
..Akkurat derfor skjønner jeg ikke helt hvorfor mange "elsker" å annonsere for disse surveyene hos affiliatenettverkene.
Man sitter gjerne igjen med en 10-20.- for hver bruker som har deltatt, og da har brukeren meldt seg på 6-15 nyhetsbrev, gitt tilattelse til at XX antall selgere kan ta kontakt på telefon, mail eller sms pluss at de kanskje har benyttet seg av en eller flere av de direktekampanjene som annonseres i surveyen (pluss at flere surveys også annonseres i surveyen).
Nei, få møget unna, og sett opp surveys selv...bruk en 2-3 nyhetsbrev med litt nevenyttig info pluss noen direktekampanjer, så slipper ihvertfall brukeren å sperre e-mail innboksen sin etter påsketuren (pluss selvsagt, at man sitter med inntekta selv, og ikke gir det gratis vekk til et affiliatenettverk).
 

Kassimaja

Geocacher
Hvordan kan man enklest sette opp en slik survey og samtidig få lagt inn noen fornuftige spørsmål til brukerne?
 

picxx

Well-Known Member
Hvordan kan man enklest sette opp en slik survey og samtidig få lagt inn noen fornuftige spørsmål til brukerne?

sånn? :D

HTML:
<input type="radio" name="radio" id="radio" value="radio" />

edit: tenkte å skrive et lite kurs akkurat omkring dette.
Om det blir helt gratis eller jeg tar noen småkroner for det vet jeg ikke enda, men det vil bli omfattende og man skal enkelt kunne sette opp en slik survey om man har et ok nyhetsbrevverktøy i etterkant.
Kommer sikkert til å skrive en snutt om det på NP når jeg er ferdig med det.
 
Sist redigert:
Topp