Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Pokernettsider OBS! OBS!

pleb

Medlem
Den amerikanske regjeringen ønsker denne bransjen til livs - det er det i hvert fall ingen tvil om. På det norske markedet er det vel hovedsaklig Nordicbet, Betsson +++ som promoteres såvidt jeg har forstått og erfart, men for all del - "skummel" utvikling for de som driver som pokeraffiliate.
 

picxx

Well-Known Member
Nå er ikke norske borgere her i landet underlagt USA's FBI. :)
-Ikke enda. hehe.

Nei, i norge er det forbruker som skal straffes, måvite, så alle disse kan nok leve trygt hva gjelder det norske rettssystem.
 

picxx

Well-Known Member
Endelig. For en gangs skyld håper jeg norske myndigheter dilter etter USA.

Hvis anklagene om hvitvasking av penger og svindel stemmer er jeg helt enig med deg Tonny.
Om det ikke stemmer, men er ett eller annet slags dekke for å kunne stenge ned en industri man ikke liker skal være i dagslys synes jeg det hele blir hyklersk.
Ikke bare det, men ved å stenge ned de største aktørene som (om og hvis de gjør) driver renhårig åpner markedet seg for desto flere idioter som skal ha en del av denne kaka ved hjelp av helt andre metoder.
 

kongen

kongemedlem
Sitat fra Dagbladet:
"Påtalemyndigheten i New Yorks har i tillegg til siktelsene beordret frysing av 76 av selskapenes bankkontoer i 14 land."

Fin måte for USA å få inn penger på når politikken har kjørt økonomien i dass og man ikke har mer penger igjen å bruke til offentlige goder. Dollaren ligger forresten nå på 5,37 NOK. Inflasjonen fra finanspakkene begynner kanskje å vise seg?
 
Sist redigert:

picxx

Well-Known Member
Fordi du blir lurt av disse selskapene.

Så det finnes ikke ett eneste online bettingselskap som ikke lurer deg?

Foruten tipping på hamar, for de er gode...de støtter jo norsk sport må vite ;)
 

Tonny Kluften

Administrator
Men for å si det på en annen måte. Disse selskapene er ikke positive krefter som fører verden fremover, for meg stiller de i samme klasse som porno, legemidler på nett/fake legemidler og klassa bort over mot våpenhandel, narkotika osv. Jeg er ikke noe mer glad i nettgambling enn jeg er i våpenhandel. Jeg mener begge deler er nedbrytende, ikke oppbyggende.
Dette er satt på spissen, men litt sannhet er det i det.

Og rent generelt, firmaer som må omgå norsk lov for å kunne tjene penger har ikke livets rett.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Foruten tipping på hamar, for de er gode...de støtter jo norsk sport må vite ;)

Alt overskudd i Norsk Tipping går enten tilbake til spillerne eller til å støtte norsk breddeidrett. Så du trenger ikke å dra det der smilefjeset for å liksom illustrere at du tror penga havner i lomma til Jens.

Forøvrig; dette er en amerikansk sak som også rammer - takk og pris - norske spillere. Jeg ser helst at alt av penger inndras og brukes til noe mer fornuftig.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Hvorfor skal man ikke få lov til å spille nettpoker om man vil det? Det er da mine penger og ingen burde ha noe med hva jeg bruker disse til?

Når du ikke kan ta vare på deg selv må samfunnet ta ansvar og sørge for at du ikke gjør noe dumt. Du kan sammenligne det med hjelmpåbudet for motorsykler der samfunnet må sikre de hjernene som ikke klarer det selv.
 

Bjørnar

Gründer
jeg plages ikke med at folk spiller på nett, folk må for min del gjøre som de vil. det som irriterer meg, er at de jeg vet om som spiller og gjør gode penger, skatter ikke av det - og er stolte. vi har vel alle våre svin på skogen, men det er forskjell på å kjøpe en laptop til kona og skrive av, enn å dra inn 400 000 på et år, uten å betale inn skatt.
 
Topp