Pris på Domene

En tråd i 'Domener' startet av MrOlsen, 7 Des 2007.

 1. Bjørn

  Bjørn Domenespekulant

  Innlegg:
  1.635
  Et domene har den verdien kjøper er villig til å betale ;)
   
 2. MrOlsen Medlem

  Innlegg:
  89
  Da er det håp

  Hei ...
  Har sett litt på siden din :) Den virker bra den...Er enig i at prisen for et domene er det kjøperen er villig til å betale for det...
  Lyst til å ta en titt på de domene jeg har?

   
 3. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Sant...men stort sett må selgeren gjøre kjøper oppmerksom på at man har navnet (spam anyone?)...lol
   
 4. MrOlsen Medlem

  Innlegg:
  89
  Markedsføring

  Det er kunn snakk om riktig markedsføring...Gå til de miljøene som en mener kunne a interesse av domene. Sett inn en annonse på i eksempel finansavisen. Få publisitet ta direkte kontakt etc. . .Den som ikke våger intet vinner. Se for eksempel på denne karen: Eventyr-avkastning for mossing: 2000 ganger pengene på to uker ( IT-Telekom ) . Et godt eksempel på genial markedsføring.

   
 5. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
   
 6. webmoney

  webmoney Søkemotoroptimist

  Innlegg:
  607
  Singeltube.com burde ha vært singletube.com.

  Prissetting av et domene er vanskelig, fordi det (selvfølgelig) bare finnes ett eksemplar av hvert domene. Følgelig finnes det maksimalt én selger og som regel ingen kjøper.

  Til forskjell fra for eksempel bruktbilmarkedet, der det er enkelt å finne en cirkapris fordi det til enhver tid er tusenvis av sammenlignbare objekter til salgs, med tilsvarende flere tusen kjøpere og selgere.

  Det domenet jeg har tatt mest for er butikken.no. Det gikk for 50K, og jeg mener at det var altfor billig. Jeg kjøper det tilbake når det måtte være.
   
 7. haugslett Medlem

  Innlegg:
  104
  Domenehaier er noe herk når man har et prosjekt man vil sette til livs. Er ikke noe mer irriterende enn å komme inn på en ubrukelig reklameside med "domene til salgs".
   
 8. MrOlsen Medlem

  Innlegg:
  89
  Din mening?

  Du mener at det ikke er snakk om riktig markedsføring. På hvilken måte mener du at en skal markedsføre et domene/webside for salg?

   
 9. MrOlsen Medlem

  Innlegg:
  89
  Skulle gjerne hatt singletube

  Skulle gjerne hatt singletube.com, men den er nok tatt. Sier som de i Glitnir reklamen. Suksess er den som ser mulighet og griper den....Mener at singeltube.com har et marked i Norge.

  50k for butikk.no det var billig....Sikkert et dyrt kjøp for kjøper hvis dette er alt han har å tilby på siden : butikken.no :p Som sagt Suksess er den som ser muligheten og griper den.   
 10. Niclas

  Niclas New Member

  Innlegg:
  169
  Må da være bedre å ha muligheten til å kjøpe domenet, enn å finne ut at din ide allerede er satt ut i livet av noen andre?
   
 11. haugslett Medlem

  Innlegg:
  104
  Jo, men om ingen hadde et liknende prosjekt, burde domenet vært ledig. Er helt latterlig å registrere domener kun for å selge videre. Jeg ser absolutt ingen nytte i domenehaier.
   
 12. sKrud

  sKrud Meget sliten student

  Innlegg:
  1.627
  Ser du ikke nytten? nytten er at den som eier domenet får betalt for det..:p
   
 13. haugslett Medlem

  Innlegg:
  104
  Hehe, selvfølgelig ;) Men det blir jo egentlig bare et ekstra, unødvendig ledd.
   
 14. MrOlsen Medlem

  Innlegg:
  89
  Definisjon av domenehai?

  Hva er egentlig definisjonen av en domenehai?
  Min definisjon er at det er de som kjøper et domene som kun er rettet mot et allerede etablert merkevare eller kjent personlighet.
  De som kjøper et domene utenom den definisonen er ikke en domenehai, så enkelt er det.

  Uansett det bør være lov å kjøpe å selge domene på samme måte det er lov å kjøpe og selge patenter og ideer på produkter. Det er dermed ikke sagt at en er domenehai om en har 100 eller 1000 domener.
   
 15. MrOlsen Medlem

  Innlegg:
  89
  ringutlandet.no

  Vil si at ringutlandet.no vil få en bra ranking. Skrev domene her på forumet og er nr 8 i søk på Googel, med søkeordet: ring utlandet.


   

Del denne siden