Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Søker tegner av den neste "nerden".

TorsteinO

Art Director & grunder
Yep, helt sant, men ikke bare det - syns også man bør benytte enhver anledning til å forklare hvorfor slike tjenester vanligvis ikke er så smarte å bruke som det kan virke som ved første øyekast.

Hvorfor? Fordi de, ved å lage et dårlig produkt som de hevder er "profesjonelt", senker inntrykket av hva man kan forvente av en som virkelig kan jobben. Dermed ender flere opp med inntrykket av at "dette kan jeg jo like gjerne la guttungen til naboen gjøre", dermed er de senere er mindre villig til å betale ordentlig for noen som virkelig kan jobben (fordi de "har brukt en proff før, og han leverte ikke noe bedre enn ungen til naboen"), og vi ender generelt opp med dårligere nettsider, dårligere design osv, siden folk i bransjen etterhvert da ikke har lenger har mulighet til å ta seg tid til å lage BRA ting, fordi det blir så dårlig betalt at man i stedet må masseprodusere.
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Åja, det var selvsagt hvorfor man bør forklare det. Hvorfor de ikke er så smarte å bruke var delvis forklart litt lenger opp, men i tillegg:

De som gjør jobber på slike nettsteder, er veldig langt på vei anonyme, og de må masseprodusere. Altså er det gode muligheter og motivasjon for at et design kan være "lånt"/stjålet/kopiert, eller for den saks skyld - brukt noe man ikke har lov til å bruke. F.ex. noe fra istockphoto, der vanlige lisenser ikke tillater bruk i logoer. Og hvem er det som blir sittende med svarteper hvis man blir tatt i noe sånt? Vel, hvis designeren ikke var så anonym, og du hadde en bedre sjanse for å få tak i han hvis det skulle være noe problem, så kunne du ha krevd erstatning et.c. fra designeren. Men... hvem er "billybob55" på 99designs? og er han/hun i det hele tatt i et land der copyrightlovgiving blir håndhevet? Så sjansen er stor for at det er du som kjøper som blir sittende med svarteper så lenge ikke "luringen" blir avslørt allerede mens konkurransen pågår.

Og har denne typen ting skjedd? Yep. Google, and thou shall find.
 
Topp