Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Tradedoubler under DDoS-angrep

rune69

Gjerrigknarken sjøl
Medlem av ledelsen
Leste denne kommentaren som jeg støtter fullt ut:

This is the 6th day that the Tradedoubler platform is not available. To fight of a ddos-attack is a tricky thing, but six days? What is the problem?

Also, when it comes to information; when your website is unavailable and you send out no e-mails to your customers, the only way to get information on what is going on is on Facebook. But how many thinks of checking here. Have you no contingency plans for this? Beeing a large company with big dependency on your website for your operations, in my mind this should have been handled better.

Sitat fra Tradedoubler Worldwide på FB.
 

rune69

Gjerrigknarken sjøl
Medlem av ledelsen
Kommer inn nå jeg også. Men synes jo at det er pussig at TD ikke har sendt ut mail til publisherne for å informere.
 

kongen

kongemedlem
Både Zanox og Tradedoubler ble utsatt for DDoS.

Zanox nektet å betale utpressing for å unngå angrep, og dermed startet angrepet på Zanox. Systemtet kollapset men de fikset alt på under en time.

Availability of the zanox network - zanox Blog
Statement DDoS attack - zanox Blog
Statement of Christian Rebernik, zanox CTO, on DDoS attacks - zanox Blog

Tidligere i dag ble også DnB, Sparebank1, Telenor, NetCom, Tele 2, One Call og Chess utsatt for DDoS. Og nylig ble SAS, Norwegian, Widerøe utsatt.
 

alterego

Medlem
Mail fra Tradedoubler:

Kjære Affiliate

Det er en glede å informere deg om at alle IT-problemer som vi har erfart de siste dagene er nå løst og Tradedoubler sin hjemmeside er nå i full drift og din affiliateinnlogging fungerer som normalt.

Onsdag 2. juli ble vi offer for et internet-angrep som rammet våre IT-systemer. Angrepet var Distributed-Denial-of-Service (DDoS), som er en ulovling handling som nå blir etterforsket av politiet.

Da vår IT-sikkerhet er overvåket 24/7, ble vi varslet om angrepet umiddelbart og tok øyeblikkelig handling for å midlertidig stenge ned nettsiden vår. Vår sporing var nede fra 15:45 til 19:10 CET den 2. juli. Siden da har all sporing vært i full drift.

Vi kunne ikke å gi alle affiliates en midlertidig pålogging på grunn av naturen av dettee vedvarende angrep, men vi har jobbet hardt for å minimere forstyrrelsen og vi takker deg for at du viser tålmodighet og samarbeid. Som nevnt er denne hendelsen nå en del av en politietterforskning. Tradedoubler tar sin Internett-sikkerhet svært alvorlig, og dette er første gang vi har opplevd et angrep av denne typen. Vi har tatt nødvendige sikkerhetstiltak for å hindre at denne typen angrep skjer igjen.

Hvis du har spørsmål angående denne hendelsen eller trenger ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med vårt Publisher Support Team på publisher.no@tradedoubler.com.

Vi beklager igjen for eventuelle ulemper som følge av denne situasjonen, og takker deg for at du viser tålmodighet og forståelse.

Vennlig hilsen
Publisher Support Team
Tradedoubler
 

rune69

Gjerrigknarken sjøl
Medlem av ledelsen
Ja, det er helt fantastisk. Mail fra TD - yuhuuu.
 
Topp