Tregt?

En tråd i 'Ris og ros til WF' startet av Santo, 20 Jun 2008.

  1. Santo

    Santo Active Member

    Innlegg:
    879
    Hei,

    Er det bare hos meg eller går det veldig tregt å laste forumsidene om dagen? Når jeg går inn på et innlegg får jeg veldig raskt opp overdelen av siden og det første innlegget, men resten av siden og de ytterliggere innleggene som kommer etter det første lar vente på seg en god stund... :confused:
     
  2. Kenneth Dreyer

    Kenneth Dreyer Well-Known Member

    Innlegg:
    3.820
    Går fint for meg og jeg sitter jo på andre siden av jordkloden..
     
  3. Ståle Medlem

    Innlegg:
    1.248
    Raskt og fint her.
     
  4. Santo

    Santo Active Member

    Innlegg:
    879
    Kan se ut til å være et IE-problem, gikk bedre når jeg testet med nye Firefox...
     
  5. vidarlo Apache-junkie

    Innlegg:
    319
    Veldig variabelt her. Tar enkelte ganger 10-20 sekunder, andre ganger et halvt sekund. Så vil sei at det ser ut som WF bør over på anna hosting etter kvart...:p
     
  6. Helge

    Helge Profesjonell Googlesøker

    Innlegg:
    639
    Samme problem her (IE), kan være IE problem, men kan også være dårlig koding :p ser ut som om det er reklamen etter første post som gjør det.
     
  7. zapotek

    zapotek Medlem

    Innlegg:
    3.689
    Kjapt her i Firefox
     
  8. picxx Well-Known Member

    Innlegg:
    8.801
    Jeg bruker utelukkende FF, og har også hatt dette problemet.
    Det kan være at det enten er annonseserveren på webforumet som er treg, eller annonseserveren hos advertising.

    ...eller en av de andre gode ideene :)
     
  9. clinton4

    clinton4 Medlem

    Innlegg:
    1.257
    Går treigt med både IE og FF hos meg. Sitter på ei 20mb linje.
     
  10. Knut

    Knut Medlem

    Innlegg:
    747
    Har samme problemet jeg også. vis annonsene i iframe og problemet er løst.
     
  11. Msites Ltd

    Msites Ltd Livsnyter

    Innlegg:
    3.196
    Opplever dette fra tid til annen jeg også..... Bruker Firefox..
     
  12. TorsteinO

    TorsteinO Art Director & grunder

    Innlegg:
    4.642
  13. clinton4

    clinton4 Medlem

    Innlegg:
    1.257
    Jeg tror faktisk det kan være koden jeg, siden jeg har dette problemet med de fleste vBB forumene jeg besøker.
     
  14. i-net

    i-net Medlem

    Innlegg:
    791
    ingen problemer med hastighet her, men så bruker jeg Opera også da, nok sagt.
     
  15. vidarlo Apache-junkie

    Innlegg:
    319
    vBB er rimelig smooth, men som med dei fleste forum krever det sitt av DB-serveren, og tygger gjerne i seg en del RAM. Det er vel stortsett alltid dårlig idè å kjøre forum på shared hosting...

    Godt tips er å flytte til en dedikert burk, eventuelt burk delt med en del andre nettsider. LEASEWEB: domeinen, webhosting, dedicated servers, colocation, streaming, DSL har ok priser for slikt...
     

Del denne siden