Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Unike visitors og markedsføring

picxx

Well-Known Member
Har lagt den inn manuelt ja.

Da skjønner jeg ikke hvorfor det blir regnet som ny sak for hver gang noen trykker på knappen.
Koden på kudosknappen er noe ca. slik:
PHP:
<a href="http://kudos.no/sak/9782/giKudos" title="Gi Kudos til denne saken" target="_blank"><img alt="Gi Kudos til denne saken!" src="http://www.kudos.no/gfx/buttons/giKudos_1.png" /></a>

Det eneste du forandrer er jo da det som står inne i a href klammene for hver sak du legger inn, og de vil gå direkte til den saken du har lagt inn.
 

Sindre

Medlem
Skriv kortere innlegg. Du skriver godt, men måten du formulerer deg på gjør at det må deles opp. Jeg vi lese et innlegg når jeg dropper innom, ikke sette av resten av kvelden. Burde også kanskje ha overskrifter nedover i teksten din? Så jeg kan scanne igjennom og se om jeg ser noe interessant.

Hva med å variere innholdet litt mer? Vinkle det fra flere sider? Gi oss litt kilder, noe vi kan gå videre på og gjøre opp egen mening.

Gi oss noen avbrekk. Morsomme linker, bilder whatever. Gir litt pusterom.

Hva med å utnytte listefeberen som aldri ser ut til å gi seg?
Topp 10 måter man kan "insert text"

Leser du Personal Development for Smart People - Steve Pavlina forresten? Bra fyr som sikkert er inne om noe av det du interesserer deg for.

Ha en fortsatt fin natt :)

Du nevnte Steve Pavlina, og han skriver jo enooormt lange innlegg. Mine blir pinglete i forhold. Men det er nettopp sånne innlegg jeg liker, og dermed skriver selv. Jeg har overskrifter nedover i noen av tekstene, men ikke alle. Det er ikke naturlig å ha det i alle.

Topp 10-lister kommer. Jeg har allerede ferdigskrevet et par stykker.

Kilder? Jeg er min egen kilde :) Det jeg skriver er basert på tanker og meninger jeg har gjort meg opp med i lang tid.

Jeg er overrasket over at du ber om vinkling fra flere sider. Jeg ser samtlige saker fra minst to sider. Men jeg må jo nødvendigvis skrive det fra mitt perspektiv.

Forøvrig ba jeg ikke om en anmeldelse av siden min, men det er jo hyggelig med tilbakemeldinger :) Tar det til orientering og konkluderer med at det er umulig å gjøre alle fornøyd.
 

Sindre

Medlem
Da skjønner jeg ikke hvorfor det blir regnet som ny sak for hver gang noen trykker på knappen.
Koden på kudosknappen er noe ca. slik:
PHP:
<a href="http://kudos.no/sak/9782/giKudos" title="Gi Kudos til denne saken" target="_blank"><img alt="Gi Kudos til denne saken!" src="http://www.kudos.no/gfx/buttons/giKudos_1.png" /></a>

Det eneste du forandrer er jo da det som står inne i a href klammene for hver sak du legger inn, og de vil gå direkte til den saken du har lagt inn.

Det er jo, som sagt, fordi de fleste overskriftene har inneholdt æ, ø eller å. Da kommer saken på Kudos opp med rare tegn. Det skjer riktignok bare dersom jeg hadde tatt bort de rare tegnene og skrevet overskriften sånn som den egentlig skulle vært. Og i følge atomet har det med språkinnstillingene å gjøre. Tror ikke det er noe galt med linken.
 

Sindre

Medlem
Må rette meg selv på det jeg skrev i innledningsposten. Har visst over 100 unike daglig. Ser det på statistikken, har hatt det i flere uker. Men det er tydeligvis mange av de samme hver dag. Jeg skrev jo at jeg ikke hadde 3-sifret antall daglig, men det har jeg jo :eek:

Og når det gjelder kudos-knappen så er jeg lost. Jeg har utf-8 som innstilling på WP, men det blir rare tegn hver gang. Men.. det er sikkert ikke så farlig :) (bare for atomet) :p
 

Ghostride

New Member
Og når det gjelder kudos-knappen så er jeg lost. Jeg har utf-8 som innstilling på WP, men det blir rare tegn hver gang. Men.. det er sikkert ikke så farlig :) (bare for atomet) :p

Beklager at dette blir litt opp-topic, men her er en måte å fikse tegnene på dersom du legger det inn i temaet ditt slik at det blir lagt inn automatisk istedenfor å legge til hver knapp manuelt. Siden wordpress ikke lar deg skrive php i innlegg(?) funker ikke dette dersom du legger inn manuelt.

Grunnen til at du får rare tegn for æøå er at siden din bruker uft-8 som tegnsett, og det blir sendt til kudos som utf-8 men kudos forventer iso-8859-1 (latin1). Jeg hadde samme problemet når jeg brukte en av de "enkle" knappene på kudos.no. Jeg bruker drupal, men prinsippet kan overføres til wordpress.

For drupal gjør jeg følgende (kan tilpasses til wordpress dersom du bytter ut $title med en tilsvarende wordpress-variabel. ($title er en php-variabel i drupal som inneholder tittelen på artikkelen)

PHP:
<a href="http://www.kudos.no/giKudos.php?tittel=<?php print urlencode(utf8_decode($title)); ?>&url=<?php print  urlencode("http://".$_SERVER['SERVER_NAME'].$_SERVER['REQUEST_URI']); ?>" title="Gi Kudos til denne saken"><img alt="Gi Kudos til denne saken!" src="http://www.kudos.no/gfx/buttons/giKudos_2.png"/></a>

Det viktige her er urlencode(utf8_decode($title)) som først gjør om fra utf-8 til iso-8859-1 til, så url-enkoder det hele.

Dette var vel sikkert gresk for de som ikke er så inne i php, men det er iallefall en mulighet. :)
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Det er vel egentlig ingen pekefinger regel på hvor mange brukere du kan få til bloggen din, hvor fort dem kommer og hvor mye jobb du må gjøre.

Bloggen din er i mine øyne utrolig kjedelig. Har vært innom den flere ganger og har enda til overs å lese gjennom et helt innlegg. Du skriver i mine øyne kjedelig og alt for lange tekster. Nå er ikke jeg noe ekspert på blogging, men jeg har såpass peiling på internett at jeg kan si du aldri vil nå et 4 siferet antall brukere (som holdes fast) om du fortsetter i samme stil som nå. Du er flink til å skrive - hvorfor ikke anvende kunnskapene dine til noe nyttig? Har du kanskje et tema du kan mer om enn andre? Finn deg et tema du liker og Google det. Kan du bidra med mer enn det den siden som ligger på førsteplass gjør? Hvis svaret er ja, kjør på! Det er ingen som har interesse av dine tanker om ting (det er trossalt 500 000 andre slike blogger) annet enn morra di og bestevennen din.
 

Sindre

Medlem
Har vært innom den flere ganger og har enda til overs å lese gjennom et helt innlegg. Du skriver i mine øyne kjedelig (...)

Det er bra gjort at du uttaler deg negativt om en blogg du ikke har lest et helt innlegg fra.. Imponerende, faktisk!

Nå er ikke jeg noe ekspert på blogging, men jeg har såpass peiling på internett at jeg kan si du aldri vil nå et 4 siferet antall brukere (som holdes fast) om du fortsetter i samme stil som nå.

Vi får se da vettu :)

Du er flink til å skrive

Got that right! *kremt*

(...) hvorfor ikke anvende kunnskapene dine til noe nyttig? Har du kanskje et tema du kan mer om enn andre? Finn deg et tema du liker og Google det. Kan du bidra med mer enn det den siden som ligger på førsteplass gjør? Hvis svaret er ja, kjør på!

Til venstre på bloggen min ser du en liste over kategorier. Jeg har veldig mye mer å gi innenfor de kategoriene. Disse kategoriene utgjør kjernen i bloggen min. Det er mulig jeg har begynt litt rotete, ved å prøve å skrive litt innenfor de fleste kategoriene til nå.

Men jeg lurer på om du har lagt merke til de kategoriene i det hele tatt, ettersom du oppfordrer meg til å finne et tema? Jeg har da i aller høyeste grad et tema; et tema som muligens er forbeholdt personer med en viss omløp i hodet.

Det er ingen som har interesse av dine tanker om ting (det er trossalt 500 000 andre slike blogger) annet enn morra di og bestevennen din.

Har allerede fått gode tilbakemeldinger fra flere andre brukere her på webforumet, samt andre, ukjente mennesker. Så de påstandene dine vet jeg ikke helt hvor du får fra. Men du skal gjerne få leve i troen :)

Du er fri til å mene hva du vil, fortsett med det! Jeg gidder ikke å starte en diskusjon om bloggen min her. Personlig mener jeg det var unødvendig av deg å si hva du mener om bloggen i en tråd jeg spør om unike besøkende.. Men det får bli din sak.
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Du spør jo om hvordan du får bloggen din til å vokse og siden dette er et diskusjonsforum så svarer jeg med mine egne meninger. Jeg kan fint uttale meg om bloggen din uten å ha lest den fra A til Å. Det lille jeg har lest var nok. Bloggen din har jo så absolutt ikke noe tema. Dette er en blogg med et tema. Din blogg inneholder jo alt fra helse og humor til business og samliv. Det er en stor forskjell på å ha et nettsted som fokuserer på et tema og en blogg med masse kategorier.

Jeg har da i aller høyeste grad et tema; et tema som muligens er forbeholdt personer med en viss omløp i hodet.

Kan du utdype den?
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Sindre: Saken er at jo mer "spesielt" du gjør noe, jo mindre blir gruppen det er interessant for - men til gjengjeld mer interessant for den lille gruppen. Hvilken retning man vil gå i er da selvsagt en avveining man må gjøre.

Så, når du skriver veldig lange artikler med lite bilder, blir det automatisk litt tyngre, og færre vil gidde å lese alt. Til gjengjeld blir det mer interessant for spesielt interesserte - men disse er det ikke like mange av.

Sannsynligvis vil du nok kunne øke besøket ditt en god del ved å dele opp artiklene i kortere deler, som du så publiserer over flere dager istedet. Dette vil selvsagt også ha den gode effekten at du kan ta deg bedre tid med hver del/artikkel, og gjøre dem enda bedre! :)

For ja, jeg syns du har et og annet interessant å lese om, men artiklene dine _er_ lange ;)

Kenneth: han har da i høyeste grad et tema hvis du ser over artiklene hans - generelt er det selvutvikling det handler om, med noen få unntak. Potensielt et område med et ENORMT publikum, men kan nok ha nytte av å gjøres mer lettlest.
 
Sist redigert:

Sindre

Medlem
Takk for tipset, atomet. Jeg vet at mange av dere her inne er veldig for kortere innlegg. Jeg prøvde å skrive kortere på de to siste. Men jeg kommer til å skrive sånn som det faller seg naturlig for meg, det er det eneste, og beste jeg kan gjøre. Noen liker faktisk å lese langt også, og det er de som er hovedmålgruppen min. Men det vil komme kortere innlegg innimellom.

Kenneth: Jeg kan utdype den ja. Personlig utvikling og selvhjelp er temaet mitt. Alle de kategoriene jeg har, går innunder det. Jeg har et bredt spekter av kategorier, og jeg har muligens begynt litt rotete, for å skrive litt under hver. Men alle de kategoriene går innunder temaet personlig utvikling. Beklager litt rotete formulering ang. temaet mitt i forrige innlegg.
 

Tonny Kluften

Administrator
Jeg vil påstå at Sindre har et tema. Og temaet er "ting han er interessert i". Hvis mange nok andre nordmenn er interessert i det samme som han så kan jo dette gå riktig så bra det.
Ang. lengde på artikler. Hva med å legge deg rundt 250- 400 ord? Det er en passelig mengde som folk gidder å lese. Eller hvor mange ord tror dere er passe på en blogg?
 
Topp