Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Vil du selge nettløsninger?

U

uregistrert kristian

Guest
Hei,

Jeg må si meg litt enig i hylekoret her. Det å selge en nettside er ikke en liten jobb. Det finnes kanskje noen som vil selge for 10%, men tror det er urimelig lavt.

Det at du finner firmalister, og at du finner ut om firma har nettside fra før blir bare dobbeltarbeid. For å gjøre et salg er det en stor fordel om man vet hvem og hva man skal selge. Med andre ord må selgeren sette seg litt inn i det firmaet han skal ringe til, hva har de fra før, hva trenger de, og hvorfor.

Hadde du solgt et vanlig produkt (melk, egg o.s.v) hadde det vært noe, da vet man hva man kjøper. Men den som skal selge for deg vil få en stor utfordring med å forklare produktet, og så siden overbevise kunden om at det vil være det rette for han.

Jeg håper også at du velger å rette opp skrivefeilene / liten bokstav setningene på hjemmesiden din. Et noenlunde korrekt gramatisk oppsett vil gjøre det hele lettere når dere skal sende folk til hjemmesiden for mer informasjon. Og om du har mulighet til å finne noen som kan skrive tekstene for deg bør du også vurdere det, men det viktigste er å få tingene formatert riktig og fjernet stavefeil.

Håper du ikke du har misset piffen etter denne tråden, du har fått endel å ta tak i. Håper du tar det som konstruktiv kritikk og jeg ønsker deg lykke til videre med å finne en selger :)

-Kristian-
 

peterandrej

pensjonert moderator
Det med at der kun er små bokstaver har med design å gjør. For det første, i mine øyner er det mye finere sånn. For det andre mener jeg å huske å ha lest en plass at små bokstaver i begynnelsen av en setning er lettere å lese.

Joda, (bare) små bokstaver brukes ganske flittig i disse dager for å løfte et nettsted rent visuelt. De som bygger sitt uttrykk på rent typografiske elementer har en tendens til å bruke denne teknikken.

I ditt tilfelle blir det dog skivebom siden ditt nettsted for det første ikke er et nettsted der typografi har fått en fremtredende plass. Og for det andre fordi du ikke har gjennomført denne stilen.

Du kan, etter hva jeg kan bedømme, ikke norsk godt nok til å kunne forfatte dine egne tekster. Det er ingen skam i det, lese- og skrivevansker kunne rammet oss alle. Første steg på veien er likevel å innse at man har et problem, for så å sette noen andre til å gjøre denne jobben. Det finnes masse flinke folk inne på WF som kan hjelpe deg med tekstene. Foreslår derfor at du utvider utlysningsteksten med "skribent søkes".

(Ja, det kan godt hende jeg tar feil).

No kidding :)
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Eventuelt ta mer betalt per oppdrag, slik at det også dekker kostnadene til en selger...

At tallet er 10% kan man verken si er for lite eller for mye. Her blir det jo basert på at du skrev at du tar 14k for et nettsted. Hadde prosjektet kostet 100k, hadde 10% kunnet være mer enn nok.
 
Sist redigert:

picxx

Well-Known Member
At tallet er 10% kan man verken si er for lite eller for mye. Her blir det jo basert på at du skrev at du tar 14k for et nettsted. Hadde prosjektet kostet 100k, hadde 10% kunnet være mer enn nok.

Produktet må jo også rettferdiggjøre prisen. Her i tråden er det ikke lagt ut noen demo av produktet, så ingen kan faktisk bedømme hva en skal selge engang.
Selvsagt, "en god selger kan selge ispinner på nordpolen", men når det gir 1400 kroner dagen og man kanskje kunne solgt et bedre produkt for 140.- i provisjon og dratt inn 2800.- dagen gjør man selvsagt det.

Alt i alt har egentlig ts kommet med veldig lite info om hva han selger.
Han tar det for gitt at salget kun er en "liten del" av .. eh .. salget.
Han makter ikke å rette små stavefeil på egne sider (hvordan er da kapasiteten overfor kunder?).

Mange spørsmål.. ikke så mange svar.
 

Altberger

Medlem
Hvem i himmeens navn bortsett fra Jesus gidder å selge for 10 % prov uten fastlønn i bunn?

Ingen jeg har hørt om i alle fall. Om du bare ikke skal hente inn en slabbedask fra gata da, som ikke har peil på salg.

Selgerne er ofte bedriftens viktigste redskap. Da lønnes de også deretter. Det er ikke uvalig at de beste selgerne tjener mer enn mellomledere i større bedrifter.

Da jeg jobba i Telenor for 10 år siden hadde vi 20k fast + 8 % provisjon.
Ved budsjettoppnåelse spratt den opp i 12 %.
De fleste havnet på i overkant av 30 k pr mnd. Noen lå på 50k.

Salg er hardt arbeid. Er ikke bare å løpe rundt med usignerte kontrakter og store ord. Det får du ikke mange kunder på...

Synes 10% er mer enn nok.
 

Msites Ltd

Livsnyter
Det er ikke prosenttallet som er galt! Det kan være både riktig og galt.

Det først du må gjøre er å endre din holdning til salg totalt. Du sitter som du sier ikke på kompetansen, og heller ikke forståelsen for salg i mine øyne.

At du kommer med en liste over aktuelle bedrifter gjør ikke salget noe enklere nødvendigvis. Det gir det bare et bedre utgangspunkt.

En selger vil nok utføre prospektering selv, han vil utføre salget og avslutte salget.

Du må sette deg ned og ta en kikk på hvor mange kunder du tror må kontaktes, hvor mange får man et møte med, og hvor mange av de igjen kommer til å kjøpe.
Begynn å regne tid!

Så må du se på hva tror du en selger som skal ta dette ved siden av skal ha i honorar. Det er nok ikke nede på skolelærerønn for å si det slik.

Stå på, og ta til deg rådene fra tråden her så kommer du nok deg videre.
 
Topp