WF er det største webmaster forumet ifølge Alexa.com

En tråd i 'Nytt fra WF' startet av Kenneth Dreyer, 24 Nov 2007.

 1. OffaH_ Medlem

  Innlegg:
  25
  Alexa skriver btw selv på sine sider at statistikk for sider som ranker 100,000+ ikke er til å stole på. Og man trenger ikke nødvendigvis være alexa-kåt, det er faktisk nok med et par tilfeldigheter. Leser du linken fra SEOchat, ser du hvordan enkelte boosta sidene sine fra 13000 til 7000 (noe som i grunn er ENORTMT).

  Sakset fra SEOchat:
  Detta kan likegodt være en tilfeldighet. Man trenger ikke å ha innstallert dette med kun alexa ranking i bakhodet.

  Uansett, er sen til middag, så nå stikker jeg! :)
  Ønsker Kenneth en fair sammenlikning er det vel bedre å poste besøkstall eller noe fra google analytics eller liknede.

  Uansett, det er ikke meningen å kaste dritt om WF. For all del, kan godt være WF er størst. Men dette er et forum, og et forum skal man lære av. Og jeg prøver bare å komme med innspill om hvorfor dette ikke nødvendigvis sier NOE som HELST! ;)
   
 2. OffaH_ Medlem

  Innlegg:
  25
  Kunne ikke dy meg i å kaste bort 5 minutter til (og komme for seint til middag). :p

  Kort fortalt; alexa sitt empiriske standardavvik er alt for høyt til at det kan brukes til noe som helst på mindre sider. Alle som har jobbet eller lært om statistikk vet dette, og for disse er dette inneforstått. Derfor kan ikke alexa brukes som sammenligning heller.

  Standardavvik og varians
   
 3. sKrud

  sKrud Meget sliten student

  Innlegg:
  1.627
  Thja...ikke si at det ikke lar seg gjøre å game alexa.. Har opplevd det samme som denne karn har etter at jeg installerte Alexa toolbaren...:) Så det sier vell alt om hvor me det har å si..å også hvor lite alexa sier om trafikken til sider med mindre trafikk..

  Kanksje det er jeg alene som står for den statistikken som vises på Alexa for WF..:p
   
 4. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Alle nettsidene jeg tok med i statestikken er webmaster forum, så det er selvfølgelig høyst relevant. Og om du leser innlegget litt bedre, så sier jeg ingenting om at dette er nøyaktig statestikk, men at det er en pekepinne. Og Alexa bruker vanligvis og ligge på sånn ca riktig nivå.

  Jeg har forresten ikke installert den Alexa greia selv.
   
  Sist redigert: 25 Nov 2007
 5. Christian

  Christian Medlem

  Innlegg:
  352
  Hvis jeg titter på vedlagt bilde helt til neste uke, så tror jeg fortsatt ikke jeg vil få noe ut av det bildet som skal begrunne det du sier, Kenneth. Men regner med du også har sjekket opp de konkurrenrende sidene også :)

  GA tall hadde vært mer interessante for meg :)
   
 6. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  3 års stat....

  [​IMG]

  Muligens mindre webmastere på andre forum??
   
  Sist redigert: 25 Nov 2007
 7. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Ikke for å være kjip, men jeg får ihvertfall inntrykk av at det er mer aktivitet på NWF enn her. Derimot vil jeg tro at det er flere som er mer opptatt av selve markedsføringsbiten/SEO og den slags her enn på NWF, og dermed sikkert også flere med alexa-greia innstallert.

  Forøvrig har jeg et lite tips til noe som er litt irriterende her; det er for mange forskjellige forumer i forhold til aktiviteten. Det er mye lettere å se om det har kommet noe nytt i et forum når det ikke er så fordømt mange forskjellige, og skaper inntrykk av mer aktivitet, som igjen faktisk skaper mer aktivitet. Se på hvor mange av forumene som nå kan stå stille i dagesvis uten noe aktivitet, det får det bare til å virke stillere enn det egentlig er.

  Splitt heller opp i flere mer spesifikke forumer når det blir så mye aktivitet i ett forum at det begynner å bli uoversiktelig der.
   
 8. sKrud

  sKrud Meget sliten student

  Innlegg:
  1.627
  For å være helt ærlig så bruker jeg faktisk kun linken med "Nye innlegg".. Å det tror jeg de fleste gjør.. Ville jo være helt teit å drive å leite etter nye poster..:p
   
 9. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Heh, den har jeg faktisk helt glemt, men nja, det er endel ting jeg ikke er så interessert i, så jeg pleier bare å skimme nedover og se om det står "i dag" på noen av de forumene jeg syns pleier å være spennende
   
  Sist redigert: 26 Nov 2007
 10. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Det er jo igrunn det samme! Bare at du gjør det på en litt mer tungvin måte.

  men ja, vi kommer til å kutte ned på forumene. Fjernet faktisk to kategorier her om dagen, som hadde blitt lite brukt. Er ikke helt sikkert på hvilke andre kategorier som kan endres på nå?

  Poenget er jo ikke å ha mest mulig tråd og aktivitet i hver kategori, men å ha bedre oversikt.
   
 11. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  Samle alt i ett forum som heter generelt, så er vi nok i mål ;)

  For min del så synes jeg det er greit med forholdvis detaljer inndeling som det er her. Det gjør det lettere å se hva en tråd dreier seg om når jeg klikker på nye innlegg siden forrige innlogging.
   
 12. Andersen Member

  Innlegg:
  93
  WF er oversiktig og eier(ne?) er med aktivt og derfor smitter over på brukerne. Det som er utfordringen er jo å se hvordan dette fortsetter, håper da det :)
   

Del denne siden