Innlegg vises feil

En tråd i 'Wordpress' startet av Mando23, 22 Nov 2015.

  1. xdex

    xdex Medlem

    Innlegg:
    1.555
    Vet du hva -moz-hyphens: auto; gjør? Siden du spør? sjekk nettsiden din i f.eks. chrome, og firefox. Fjern -moz-hyphens: auto; og sjekk nettsiden i firefox på nytt, se hva som har skjedd. Du kan evt. bruke develope-tools (eller hva firefox bruker som navn (F12) for å fjerne ting i CSS uten å endre filen)

    [​IMG]
     
    Sist redigert: 23 Nov 2015
    Tonny Kluften og Pong liker dette.
  2. Mando23 Medlem

    Innlegg:
    237
    Aha! Hvordan får jeg endret slik at det fungerer uten bindestrek for alle? :mad:
     
  3. xdex

    xdex Medlem

    Innlegg:
    1.555
    Som sagt, -moz er "mozilla" eller, firefox. -ms-hyphens vil derfor være "IE", så hvis du fjerner alle som ligger der, så kan du jo selv tenke deg hva som skjer :)
     
  4. erlsae

    erlsae Medlem

    Innlegg:
    303
    Du må fjerne <br>-taggene i innlegget ditt. Gå inn på siden som redigerer innlegget, velg: "Tekst"

    [​IMG]

    Deretter fjerner du alle <br>. For å være sikker på at du har fjernet alle, kan du trykke CTRL + F (CMD + F på mac), og søke etter <br>.

    Pass også på at hvert avsnitt får hver sin <p> og </p> :)
     
  5. Mando23 Medlem

    Innlegg:
    237
    Kan jeg kun fjerne moz på min nettleser, så virker det for alle?
    Det er ingen slike koder i noen av postene.
     
  6. xdex

    xdex Medlem

    Innlegg:
    1.555
    Nei, hvis du ikke er teknisk kompetent til å gjøre jobben, vil jeg anbefale deg til å få noen som kan gjøre dette for deg. Eller så kan du lære deg mer om hvordan CSS og stilark fungerer.

    http://www.w3schools.com/css/
     
  7. Mando23 Medlem

    Innlegg:
    237
    Er det noen her som fikser det?:rolleyes:
     
  8. Mando23 Medlem

    Innlegg:
    237
    Jeg får også ikke slettet plugins! Kan det ha noen sammenheng?:mad:
     
  9. erlsae

    erlsae Medlem

    Innlegg:
    303
    Det kan være en plugin som lager problemer for deg. Hvilken feilmelding får du når du forsøker å slette?
     
  10. Mando23 Medlem

    Innlegg:
    237
    Det bare loader, får ikke opp noe feilmelding. :confused:
     
  11. Mando23 Medlem

    Innlegg:
    237
    Hei, igjen!
    Jeg har fortsatt samme problem: et ord blir erstattet av bindestrek istedenfor å gå ned et hakk. Jeg får ikke slettet noen plugins, og disqus vises helt feil?
    Noen her som kan være utrolig snille og hjelpe meg?:)
     
  12. Travellingman

    Travellingman Nettgrunder

    Innlegg:
    2.109
    Du må gå inn via ftp og slette plugins på den måten.
     
  13. Mando23 Medlem

    Innlegg:
    237
    Okei. Er det mulig å vite hvilke(n) plugin som lager disse problemene som oppstår?
     
  14. Travellingman

    Travellingman Nettgrunder

    Innlegg:
    2.109
    Nei, du må nok inn å ta en og en plugin til det du ser att det fungerer. Har du noen gamle plugins som ikke er oppdatert på lenge?
    Du trenger nødvendigvis ikke slette mappa til den enkelte plugin. Forandre litt på navnet så tror jeg den blir automatisk deaktivert.

    Har du mange plugins kan dette være litt jobb, men prøv med en og en ;)
     
  15. Mando23 Medlem

    Innlegg:
    237
    Det skal prøves. Takk!:)
     

Del denne siden