kan man stole på TD?

En tråd i 'Affiliate-programmer' startet av julenissen, 4 Mai 2013.

 1. Bjrl Medlem

  Innlegg:
  815
  Tradedoubler har jeg god erfaring med. Bra utvalg av programmer, konkurransedyktige provisjoner (i mange tilfeller markedsledende), gode statistikksystemer, punktlig betaling og det jeg mener er industriens beste løsning på ileads.

  I de ca 12 årene jeg har vært affiliate hos dem, kan jeg telle på én hånd antallet ganger jeg har hatt trøbbel med utbetalinger fra dem.

  I 2012 hadde jeg utbetalinger på til sammen 106.109,69 kroner fra dem, spredt på ulike programmer. Og hadde ikke problemer med utbetalingen en eneste gang det året.

  Så min erfaring er ikke at de er useriøse, tvert om er min erfaring at de er en av de mest solide aktørene og at de driver seriøst og ordentlig.
   
 2. zapotek

  zapotek Medlem

  Innlegg:
  3.689
  Har samme gode erfaring med Tradedoubler. Kan ta litt tid å få svar på epost, men jeg har alltid fått svar til slutt. Lite kluss med utbetalinger. Kan dog ta litt tid dersom programmet ikke er "forhåndsbetalt".
   
 3. looper Medlem

  Innlegg:
  842
  Tror man bare må velge ut i fra sin egen opplevelse :)
  Og som Torstein sier så er man ikke kunde men man er en partner, selv om det er fort gjort å se på seg selv som kunde.

  Uansett, så har de et stort utvalg av større annonsører innenfor reiseliv. Dette er solide partnere som har vært der lenge. Man bør kanskje være mer skeptisk til nye programmer og vurdere risikoen deretter.
   
 4. julenissen Medlem

  Innlegg:
  112
  ok, takker for svar :) kanskje litt rart spørsmål, men kan man sende inkasso til dem pga manglende betaling...?
   
 5. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.951
  Enig med Bjrl. De har alt, bortsett fra kundeservice til småpublishere. For min del så bruker jeg først Adservicemedia og Netbooster pga kundeservice og pris på leads, så fyller jeg på med Tradedoubler annonser der de to andre ikke kan levere og har ingen problemer med det, jeg trenger ikke kundeservice fra dem.
   
 6. zapotek

  zapotek Medlem

  Innlegg:
  3.689
  Hvor lenge har du ventet da? Betalingen kommer alltid til slutt, de gangene det tar lang tid skyldes det at Tradedoubler selv sliter med at annonsøren er sen med å betale.
   
 7. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.951
  Det står nok i betingelsene du har godtatt at du må vente hvis annonsøren ikke har betalt til TD.
   
 8. julenissen Medlem

  Innlegg:
  112
  har ventet siden juni ca. i 2012 altså.
   
 9. arve Medlem

  Innlegg:
  64
  10 år, eldste utestående er fra november 02, og det står også noe som er 1-5 år gammelt.

  Og Aker Biomarine hvor forfallsdatoen ble endret med ett år, og Dansommer som på mystisk vis bare forsvant fra kontobalansen i tillegg

  Da er det også ett problem at selv om pengene sikkert er tapt så må vi skatte for beløpet. Vanlig skatt første året og deretter formueskatt hvert eneste år siden det står i balansen.
   
 10. zapotek

  zapotek Medlem

  Innlegg:
  3.689
  Hvis du fører penger som ikke enda er utbetalt fra affilateselskapene i regnskapet ditt, gjør du ting unødvendig vanskelig for deg selv...
   
 11. arve Medlem

  Innlegg:
  64
  Jeg synes det er greit å følge loven jeg da
   
 12. zapotek

  zapotek Medlem

  Innlegg:
  3.689
  Akkurat når det gjelder noe så spesielt som affilateinntekter, så kan jeg ikke se at det skal være noe problem å bruke kontantprinsippet.
   
 13. appelsin

  appelsin Medlem

  Innlegg:
  379
  Tradedoubler er definititvt dårligst på support av alle nettverk jeg jobber med. Jeg regner med 1 måneds responstid på forespørsler.

  Aksjekursen til Tradedoubler har gått rett i bånn på Stockholmsbørsen, mens ledelsen sitter og klør seg i hodet.
   
 14. Andreas Hatlem

  Andreas Hatlem Aktiv

  Innlegg:
  1.155
  Ikke rart du tok feil looper, jeg snakket også med dem om det. så de i norge viste nok ikke at dette ble lagt bort. kan nok være fordi man har adsense og at dette ble smeltet inn i den delen i stede.
   
 15. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Det gjor den nodvendigvis ikke. Faar ikke TD penger fra annonsor faar heller ikke affiliate penger fra TD. De eneste jeg vet om som garanterer utbetaling, uavhengig av om annonsor betaler eller ikke, er vel netbooster.
   

Del denne siden