Lønner det seg å kjøre Adwords i jula og januar?

En tråd i 'Adwords' startet av Tonny Kluften, 19 Des 2014.

 1. fiksedesign

  fiksedesign Member

  Innlegg:
  49
  Enig, man har ingen garantier for hvem og når som søker etter dine produkter eller tjenester. For b2c butikker kan man treffe på de skal kjøpe julegaver, ikke fikk det de ønsket seg til jul og vil kjøpe det selv og/eller de som har penger igjen i januar som de klør etter å bruke opp, bare for å nevne noe. B2B selgere kan nå ut til næringslivsledere i en tid hvor ting kanskje er litt roligere rundt dem og de faktisk har tid til å ta beslutninger/bestille ting som trengs til bedriften.

  Han skriver det selv, hvis alle følgere rådet hans blir hans annonsering billigere ;)
   
 2. hvoslef

  hvoslef Student

  Innlegg:
  115
  For å unngå å lage en ny tråd, så lurer jeg på hvordan dere merker påskeperioden på deres salgssteder på nett? Selger dere mer enn normalt, er alt som vanlig eller selger dere mindre?
   
 3. Frode

  Frode Medlem

  Innlegg:
  659
  Helt dødt.... same procedure as last year
   
 4. djorkaeph7

  djorkaeph7 New Member

  Innlegg:
  22
  I påsken er det helt dødt hos oss også, men det hadde vi forsåvidt regnet med. Både trafikk og salg blir halvert.
   
 5. river

  river Medlem

  Innlegg:
  155
  Samme erfaring her. Begynte å ta seg opp igjen på søndag (1. påskedag) og mandag (2. påskedag).
   
 6. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.113
  Nettbutikker dette da?
   
 7. Boo

  Boo Medlem

  Innlegg:
  180
  Nå driver jeg ikke med nettbutikker lengre, men kan si at første kvartalet i år har ikke våre snill med meg(gjelder alle nisjer driver med).
  Har hatt 3 gode dager på rad så krysser fingrene for ting vil gå tilbake til normen, Ellers blir det å kjøpe demotivert.no
   
 8. hvoslef

  hvoslef Student

  Innlegg:
  115
  For å unngå ny tråd, så poster jeg her. Jeg har merket et stort dropp i salg dagene etter Black Friday. På selve dagen solgte jeg mange enheter uten å redusere prisen. Hvilke erfaringer har dere?

  Edit: Dette gjelder Facebook-annonsering.
   
 9. alterego

  alterego Medlem

  Innlegg:
  348
  Det jeg har merket meg er at det i dagene rundt Black Friday har vært ekstra salg av produkter som kan relateres til julegaver. Forbruksprodukter, som jeg hovedsaklig selger, fikk en liten dropp, men dette ble mer enn kompensert med julegaveproduktene. (bruker mest Google Adwords, ingen Facebook-annonsering disse dagene)

  Jeg stusser imidlertid over hvordan mange butikker velger å selge varer med tap og dessuten bruker mye penger på markedsføring i forbindelse med Black Friday. Merkevarebygging og omsetning er viktig, men ser ikke helt at dette er veien å gå.
   

Del denne siden